PODJETJE


Risarnica

 
Leto ustanovitve: 2022
Spletna stran: risarnica.si/

Problem

Interaktivno učenje preko spleta postaja, zlasti po pandemiji COVID-19, sprejemljivo za širše množice in je velikem porastu zaradi številnih prednosti, ki jih prinašajo nove tehnologije.

Rešitev

Risarnica je spletna šola risanja, ki zajema celovito 9-letno izobraževanje v risanju in kreativnosti za otroke od 5. do 18. leta starosti. Spletna šola je kombinacija vnaprej posnetih lekcij in srečanj v »živo« prek spleta. Program je celovit in večleten, saj se ekipa zaveda, da tovrstnih spretnosti ni moč naučiti v kratkem roku.

Ekipa Risarnice želi otrokom in mladini omogočiti razvoj risarskega talenta na zabaven način, hkrati pa jih pripravi na poznejše kreativne poklice na področju arhitekture, oblikovanja, umetnosti, inženirstva ipd.. S spletno šolo risanja, ki v primerjavi z ostalimi rešitvami na trgu ponuja celovit program kakovostne likovne izobrazbe, Risarnica omogoča razvoj risarskih sposobnosti korak za korakom s pomočjo visoko usposobljenih učiteljev in interaktivnih spletnih učilnic. Otroci so tako vključeni v skupnost kreativnih otrok, čaka pa jih 6-letni učni program, ki je poln izzivov in natečajev. Vse to iz udobja lastnega doma in ob času, ki ustreza otrokom pa tudi staršem po celem svetu.

Ekipa

V ekipi so trenutno 4 osebe, ki pokrivajo znanja s področja risanja, kreativnosti in izvedbe spletne šole.

Vizitka

Risarnica d.o.o.
Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor

Slovenija

Kontaktna oseba: Matevž Rostoher
T: 070 660 166
E: info@risarnica.si
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!