PODJETJE


AdviseMyStyle

 
Leto ustanovitve: 2017
Spletna stran: chicatella.si/

Problem

Problemov s kožo je med ljudmi vse več. Predvsem otroci, najstniki in starejši ljudje se pogosto srečujejo s problemom suhe kože ali atopijskega dermatitisa. Za opisan problem so že obstoječe rešitve na trgu, vendar te vsebujejo zdravila z močnimi stranskimi učinki, kot npr. tanjšanje kože.

Rešitev

V podjetju AdviseMyStyle d.o.o. razvijajo naravno kozmetiko za atopijski dermatitis in suho kožo, ki jo prodajajo pod globalno registrirano blagovno znamko Chicatella. Od konkurence se razlikujejo po tem, da z uporabo lastne tehnologije in postopka dela, ustvarjajo kozmetiko, ki ne vsebuje agresivnih emulgatorjev. Ti so namreč prisotni v skoraj vseh kozmetičnih proizvodih in na dolgi rok kožo izsušujejo. Iz dejstva, da njihovo mazilo kožo navlaži bolje od konkurence, je Chicatella pri odpravljanju atopijskega dermatitisa in suhosti kože zelo uspešna.

Chicatella je primerna za vse starosti in nego vseh delov telesa, vključno z vekami, saj v stiku z očmi ne peče kot večina mazil na trgu. Medtem, ko drugi v svojih mazilih uporabljajo zdravila z mnogo stranskimi učinki (kot so kortikosteroidi in imunomodulansi), to podjetje rešuje problem s kombinacijo naravnih sestavin. Mazilo ne vsebuje dišav, barvil ali katerikoli drug znan alergen. Podjetje je v letu 2021 že stopilo na globalni trg.

Ekipa

Jure Čuk je ustanovitelj in direktor podjetja AdviseMyStyle d.o.o., ki je na dosedanji podjetniški poti na noge postavil že več blagovnih znamk. V ekipo je povezal številne strokovnjake na svojih področjih, ki jih je spoznal tekom svoje kariere. Jure je aktiven član združenja YES (Young Executives Society) in Društva spletnih trgovcev.
 

Vizitka

AdviseMyStyle d.o.o.

Godnje 23
6221 Dutovlje

Slovenija


Kontaktna oseba: Jure Čuk
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!