PODJETJE


Optics Trade

 
Leto ustanovitve: 2011
Spletna stran: optics-trade.eu

Problem

Še desetletje nazaj je obstajalo le nekaj proizvajalcev športne optike, v zadnjih letih se konkurenca zaostruje. Današnji trg je nasičen z neštetimi izdelki, zaradi česar je kupec športne optike postavljen pred težko nalogo. 

Rešitev

Optics Trade je pooblaščen trgovec za več kot 30 različnih blagovnih znamk športne optike, ki jih lahko najdete v njihovi trgovini. Veliko večino izdelkov iz trgovine tudi testirajo in preučijo, kar jim daje edinstvene izkušnje in znanje v nasprotju z drugimi podobnimi podjetji. Skozi neštete blog in video vsebine odgovarjajo na glavno vprašanje njihovih kupcev: "Kateri produkt izbrati?" Strokovnjaki v njihovi ekipi vam bodo vedno na voljo za vsa vprašanja. Ponujajo dostavo po vsem svetu.

Ekipa

So ambiciozna in predana ekipa ljubiteljev športne optike. Njihova zgodba sega v leto 2011, ko je ustvarjalec blog člankov na temo športne optike svoje zapise pretvoril v spletno trgovino z vsestransko paleto izdelkov. To je bil Teodor Štimec, danes direktor podjetja. Ekipa šteje že več kot 10 zaposlenih in je sestavljena iz petih oddelkov - računovodstvo, prodaja, nabava in logistika, marketing ter spletna trgovina.

Vizitka

Optics Trade d.o.o.
Pirnikova ulica 5

2310 Slovenska Bistrica

Slovenija

Kontaktna oseba: Teodor Štimec
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!