PODJETJE


Frizbi svet

 
Leto ustanovitve: 2019
Spletna stran: frizbisvet.si

Problem

Športi s frizbiji so med mladimi vse bolj popularni. Koncept športnega duha pa je odlično orodje pri vzgoji mladih. Zaradi hitrega širjenja popularnosti iger s frizbijem, se je na trgu pojavila potreba po portalu, ki bo interesentom igro približal in ponudil vrsto različno aktivnosti okoli tega športa.

Rešitev

Frizbi svet je spletni portal namenjen vsem, ki iščejo novo obliko rekreacije, zabave ali druženja. Nagovarja dve ciljni publiki: šolam ponuja športne dejavnosti s frizbijem, ki jih lahko izvedejo v notranjih prostorih ali pa v naravi, podjetjem pa izvedbo teambuildinga s svojimi zaposlenimi in jim tako priskrbeti nepozaben dan in odlično vzdušje. Frizbi svet je odgovoren tudi za organizacijo Šolske ultimate liga, na svoji spletni strani pa ponujajo široko kolekcijo diskov.

Ekipa

Matic Kuselj je ustanovitelj Frizbi sveta in Šolske ultimate lige, ki je kot pomočnik trenerja z moško U-17 reprezentanco osvojil evropsko pokalno prvenstvo 2017. Žiga Orešič je strokovni vodja trenerjev Šolske ultimate lige in študent kineziologije na ljubljanski Fakulteti za šport. Žiga Vene je vodja tekmovanj in dogodkov, ki se ukvarja s programiranjem ter vodenjem društev in športnih ekip. Urška Jakopin je urednica bloga in študentka magistrskega programa medijske komunikacije.

Vizitka

Frizbi svet, Matic Kuselj s.p.
Spodnja Libna 18a
8270 Krško
Slovenija


Kontaktna oseba: Matic Kuselj
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!