PODJETJE


Cup of Tea

 
Leto ustanovitve: 2017
Spletna stran: cupoftea.si

Problem

Vsak kos pohištva je ustvarjen z namenom, da v življenje nekoga prinese nekaj dobrega. Zato ima vsak človek do posameznega predmeta popolnoma drugačen odnos. V domovih babic in dedkov se velikokrat skrivajo zakladi. Tudi takšni, ki jih zaradi njihove dotrajanosti niti ne opazimo več ali ne pomislimo, da bi jim s prenovo lahko vrnili sijaj ter jih spremenili v unikatne umetnine.

Rešitev

Pri Cup of Tea vašemu staremu kosu pohištva podarijo novo življenje in poskrbijo, da bo kos ponovno občudovan, spoštovan in imel uporabno vrednost. S procesom skrbne obnove spremenijo dotrajane kose pohištva v nove kose stilnega pohištva. Ko sebi ali drugemu podarite Cup of Tea ročno sešito blazino, pleteno odejo ali obnovljen naslonjač, podarite unikatno zgodbo in ljubezen, ki bo v vsakem prostoru osvajala poglede in srca.

Ekipa

Tea Gorič je zasnovala blagovno znamko pohištva in notranje opreme Cup of Tea, ker verjame, da imajo izdelki energijo, ki je lastna samo njim in da je predmet, ki ga je izdelal človek in vanj vložil pozornost in skrb, drugačen od množičnih produktov. Prav zato ima posebno mesto v našem srcu pohištvo, ki je bilo skozi daljše obdobje v središču takšnih in drugačnih zgodb, njihovo energijo pa še vedno nosi v sebi. In četudi je staro pohištvo dotrajano ali morda celo neuporabno, lahko dobi novo priložnost, da nekomu v življenje ponovno prinese nekaj dobrega.

Vizitka

Cup of Tea d.o.o.

Verstovškova ulica 4

2000 Maribor

Slovenija

Kontaktna oseba: Tea Gorič
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!