PODJETJE


Sunesis

 
Leto ustanovitve: 2014
Spletna stran: sunesis.si

Problem

Digitalna transformacija podjetij že močno trka na vrata podjetij. Kdor se ni digitaliziral in prilagodil svojih procesov novi realnosti in novim zahtevam uporabnikov, izgublja konkurenčno prednost. A podjetja se sama ne znajdejo v tem procesu transformacije in potrebujejo pomoč. 

Rešitev

Podjetje Sunesis razvija rešitve za digitalizacijo poslovanja na ključ. Ponuja širok nabor storitev in svoje lastne inovativne izdelke, s katerimi lahko pospeši digitalno transformacijo in razvoj digitalnih izdelkov. To zajema IT svetovanje in izobraževanje, storitve razvoja programske opreme, ki omogča podjetjem prehod v oblak, prehod z monolitne v mikrostoritveno arhitekturo, modernizacijo programske opreme in implementacijo novih digitalnih izdelkov.

Poleg storitev, kot so identifikacija ter razvoj digitalnih produktov, je podjetje razvilo tudi digitalno platformo Kumuluz ter predzgrajene poslovne API-je, s čimer podjetjem omogočajo hiter prehod iz zastarele arhitekture v novodobne dobre IT prakse.
 
Od ustanovitve leta 2014 startup podjetje Sunesis hitro raste na slovenskem in evropskem trgu ter je prejelo več državnih in mednarodnih prestižnih nagrad (EuroCloud, Java Duke's Choice Award in druge). 

Ekipa

Podjetje združuje visoko usposobljeno ekipo več kot 15 strokovnjakov, ki dosegajo odlične rezultate in imajo bogate izkušnje z oblikovanjem, ustvarjanjem, razvojem in integracijo kompleksnih aplikacij in informacijskih sistemov v oblaku. 

Vizitka

Sunesis d.o.o.

Šmartinska cesta 152

1000 Ljubljana

Slovenija

Kontaktna oseba: dr. Eva Zupančič
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!