PODJETJE


KAGOS pro

 
Leto ustanovitve: 2020
Spletna stran: kagospro.si

Problem

Danes si nihče več ne zna predstavljati svojega dne brez pametnega telefona. So kot žepni računalnik, ki s številnimi aplikacijami omogočajo uporabniku, da lahko kadarkoli in od kjerkoli obvladuje vse svoje obveznosti. Zato je prazna baterija ena izmed največjih frustracij sodobnega človeka.

Rešitev

Biometrična polnilna postaja z LCD zaslonom in več polnilnimi predali rešuje problem prazne baterije mobilnikov obiskovalcev javnih mest. Omogoča poenostavljen način uporabe in zaklepanja predalov s pomočjo naprednih biometričnih tehnologij (prstni odtis), nižje stroške vzdrževanja (ni menjav ključavnic pri izgubi ključa, manj intervencij, ko uporabnik pozabi kodo) ter nov poslovni model oglaševanja, kar omogoča zaslon z vgrajeno kamero in temelji na prihodkih iz interaktivnih digitalnih vsebin AR (augmented reality) oglaševanja. Prinaša novo uporabniško izkušnjo obiskovalcem, oglaševalcem pa ciljano oglaševanje (glede na starost, spol, počutje) in ponudbo navideznih artiklov na osebi pred zaslonom (npr. očala, šminko). Prav tako omogoča analizo podatkov in statistiko o populaciji pred zaslonom, kar je relevantno za oglaševalce ter nižji TCO.

Ekipa

Ekipo sestavljajo Katja Golob, ki je pobudnica in idejna vodja ekipe, Simon Golob, ki je razvojni in tehnični vodja ekipe, ter Miha Božiček, ki je arhitekt, razvijalec in IT ekspert za področje IoT in mobilnih tehnologij. Na področju polnilnih postaj delujejo že od leta 2015. V tem času so realizirali precej uspešnih projektov v okviru podjetja Napolnite.si. 

Vizitka

KAGOS pro d.o.o.

Valvasorjeva 46

3000 Celje


Kontaktna oseba: Katja Golob
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!