PODJETJE


Dama IT

 
Leto ustanovitve: 2021
Spletna stran: lailaa.si

Problem

S problemom odpravljanja celulita se po podatkih health.com sooča 80 % žensk. Maderoterapija je eden izmed uspešnih načinov za odpravo celulita, zato se veliko žensk, ki želijo odpraviti celulit doma, odloča za samomasažo po metodi maderoterapije z lesenimi valjčki. Podatki podjetja Maderoterapija d.o.o., ki proda letno več kot 5.000 takšnih valjčkov, kažejo, da 70 % uporabnic lesenih valjčkov zaradi pomanjkanja motivacije, nepravilne tehnike ali nerednega izvajanja samomasaže ne dosega želenih rezultatov pri odpravi celulita, prihaja pa lahko tudi do poškodb v obliki modric.

Rešitev

Lailaa je pametni valjček za varno in učinkovito samomasažo, s pomočjo katerega s posebno tehniko odpravljamo celulit. Ženskam pomaga pri odpravljanju celulita, ko zaradi pomanjkanja motivacije, nepravilne tehnike ali nerednega izvajanja samomasaže ne dosegajo želenih rezultatov. Pametni valjček s pomočjo vgrajenih senzorjev uporabnice uči pravilne tehnike rokovanja z lesenimi valjčki, mobilna aplikacija pa motivira k rednemu izvajanju in ustvarja individualni plan dela. Z njima lahko uporabnice hitreje in varneje dosegajo želene rezultate. 

Ekipa

Pobudnik in vodja je Dennis Guttmann. Skupaj z Matejem Zmazkom, ki je direktor podjetja Maderoterapija d.o.o., sodelujeta že več let in sta v tem času ustvarila že kar nekaj rešitev za stranke maderoterapije. Leta 2020 se jima je pridružil Darko Štraus, ki s svojimi večletnimi izkušnjami na področju elektrotehnike pomaga razviti strojni del pametnega valjčka.

Vizitka

Dama IT d.o.o.

Jezdarska ulica 2
2000 Maribor

Slovenija

Kontaktna oseba: Dennis Guttmann
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!