PODJETJE


Briefd

 
Leto ustanovitve: 2020
Spletna stran: briefd.io

Problem

Prodajalci rabljenih vozil zaradi razpršenih in nedigitaliziranih podatkov ne morejo doseči boljših prodajnih rezultatov. Z globalno epidemijo in procesi, ki več niso odvisni od fizične lokacije in naprave, s katero uporabnik dostopa do digitaliziranih in strukturiranih podatkov poslovnih procesov, se je potreba po rešitvah v tem segmentu še povečala. Le redka podjetja si lahko privoščijo digitalizacijo poslovnih procesov po meri, financiranje razvoja komplesknih orodij zgolj za lastno podjetje pa nikakor ni finančno vzdržno. 

Rešitev

Podjetje Briefd razvija rešitev za digitalizacijo procesov v avtomobilski industriji. Gre za aplikacijo AutoBrief, ki pospešuje prodajo rabljenih vozil. Aplikacija AutoBrief lajša sledenje kontaktov s stranko od prvega stika naprej, po nadgradnji pa bo omogočala tudi obdelavo rabljenega vozila od cenitve do sklenitve pogodbe in odkupa rabljenega vozila. Aplikacijo uporablja že več kot 40 slovenskih podjetij za prodajo rabljenih vozil, z nadgradnjo pa bo na voljo tudi večjim podjetjem, ki se ukvarjajo s prodajo rabljenih vozil.

Ekipa

Ekipa je na podlagi dolgoletnega dela na področju razvoja tehničnih storitev za prodajo novih vozil (v okviru družbe Preskok d.o.o.) in razvojem inovativnih digitalnih storitev in produktov (v okviru družbe Ceneje d.o.o.) odločila za razvoj inovativnega produkta za digitalizacijo procesov v avtomobilski industriji. Ekipo vodi direktor Marin Vladović.

Vizitka

Briefd, d.o.o.

Štukljeva cesta 40

1000 Ljubljana

Slovenija

Kontaktna oseba: Gal Jakič
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!