PODJETJE


Pelia Organic

 
Leto ustanovitve: 2017
Spletna stran: pelia-organic.com

Problem

Skrb zase in svojo kožo v tem hitrem tempu življenja običajno ni na prvem mestu. Poleg tega nas večina, ko pomislimo na nego kože, najprej pomisli na negovalne kreme. Pozabimo pa, da je treba najprej nekaj odstraniti, da damo priložnost novemu. To velja tudi za našo kožo.

Rešitev

Pelia Organic je linija naravnih pilingov, ročno izdelanih iz sestavin najvišje kakovosti, s katerimi odstranimo odmrle celice, odmašimo pore, izboljšamo mikrocirkulacijo in telo spodbudimo k obnavljanju. Nega s pilingi predstavljajo osnovo nege telesa, saj je koža kot naš največji organ tudi najbolj izpostavljena vplivom okolja. 

Izdelki Pelia Organic se ponašajo s certifikatom Organic in so primerni za vegane ter prijazni do živali. Polnijo se v posodice iz mironskega stekla, ki ga odlikuje nizka prepustnost za UV-A in UV-B žarke, zato izdelek dalj časa ohrani svežino. Embalaža, polnila in tiskovine so narejene iz recikliranega papirja.

Linijo pilingov zaenkrat sestavljata bogat negovalni piling LOTUS z drobci lotusovih semen in razkošni piling z islandskim vulkanskim peskom. Prvi je umešan brez vode in obogaten z olji kamelije, grozdnih pešk, sončnic ter masli karite, kupuasu in mango. Izbrano eterično olje kadilne bosvelije spodbudi kožo k obnavljanju in deluje sproščujoče.

VOLCANO pomaga spodbuditi prekrvitev in limfni obtok, da lahko koža spet sije svežino. Bogate vonjave izbranih eteričnih olj (bergamotka, cedra, poper) odlično dopolnjujejo učinke pilinga. Primeren je za vse tipe kože, še posebno pa je dobrodošel za anticelulitno nego.

Pelia Organic pa niso le pilingi. So opomnik ženskam, da se posvetijo sebi in svojemu telesu. Da odkrijejo svojo telesno lepoto in se v svoji koži dobro počutijo.  

Dosežki

Revija Grazia je v mesecu aprilu 2021 uvrstila hranilni piling Lotus med nominirance za Grazia beauty awards 2021, in sicer za naravni produkt leta. Ena izmed ambasadork Pelie Organic je Nina Gaspari, podjetnica, strokovnjakinja za medije, učiteljica joge in avtorica najbolj poslušanega slovenskega podjetniškega podcasta Lovim ravnotežje. V enega izmed 7 svojih najljubših praks je umestila piling Lotus. 

Revija Grazia je v svoji izdaji, namenjeni nosečnosti in starševstvu, Grazia Junior, umestila hranilni piling Lotus Pelia Organic tudi na seznam produktov, ki jih predlagajo za nego nosečniških trebuščkov. 

Ekipa

Ustanoviteljca podjetja je Iva Rat, ki inspiracijo za snovanje izdelkov Pelia Organic išče pri sebi, v ženskem telesu in v vsej njegovi naravni lepoti. Pravi, da je skozi leta spoznala, kako pomemben je lep odnos do sebe in svojega telesa. Da se sprejmemo, vzljubimo in si namenimo nego, ki predstavlja nekaj več. Z njeni pilingi boš ponovno obudila žensko v sebi in zasijala v vsej svoji lepoti.

Vizitka

Pelia Organic d.o.o.
Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor

Kontaktna oseba: Iva Rat


 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!