PODJETJE


Kreativa group

 
Leto ustanovitve: 2020
Spletna stran: creativybrush.com

Problem

Za problem čistoče v straniščnih prostorih je pogosto odgovorna prekomerno onesnažena krtača, iz katere kaplja nevarna umazanija tako po školjki, kakor tudi po tleh, ter se na koncu izteka v zunanjo posodo - leglo bakterij. Naj še bodo prostori tako čisti, lahko ves občutek čistoče pokvari samo ena nečista WC krtača, katerih na žalost ne menjavajo za vsakim uporabnikom.

Rešitev

Podjetje je razvilo modularno krtačo za čiščenje straniščnih školjk - Creativy brush, namenjeno inovativnemu čiščenju in osveževanju straniščne školjke. Združuje silikonsko krtačo znotraj školjke in čistilno sredstvo v enem. Nahaja se v notranjosti straniščne školjke z ali brez roba, kjer kot prvi tovrstni izdelek visi na posebej izdelani obešanki, ter se izpira ob vsakem splakovanju WC školjke. Po končani uporabi ostane zaprta znotraj WC školjke. 

Ob krtači vsebuje še funkcijo osveževanja straniščne školjke z pomočjo čistilnega gela. Ob vsakem splakovanju bo tako voda skupaj s čistilom izpirala tako krtačo, kakor tudi školjko. Krtača bo tako vedno čista. Čistilni gel se ob porabi enostavno dolije v za to namenjeni obešanki ob krtači. Podjetje rešuje problem čistoče straniščnih prostorov, kapljanje umazanije in bakterij iz klasičnih krtač, ter nabiranja slednjih v zunanjih posodah, ki so vedno umazane in še tako čistim prostorom dajejo videz malomarnega vzdrževanja.

Ekipa

Ekipo sestavljajo ustanovitelj, projektni vodja, dizajner in inovator Andrej Brumec, njegova žena, ekonomistka in oblikovalka Nataša Brumec, ki skrbi za celostno grafično podobo marketing in PR, ter industrijski oblikovalec Yen San He, ki skrbi za prototipiranje, izdelavo orodij in proizvodnjo. Ekipi sta se v letu 2020 pridružila tudi oblikovalec Niko Jus in investitor Iztok Mohorko, ki se je pridružil kot vodja prodaje.

Vizitka

Kreativa group d.o.o.
Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor
Slovenija


Kontaktna oseba: Nataša Brumec
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!