PODJETJE


Timini

 
Leto ustanovitve: 2018
Spletna stran: helicopterfood.com

Problem

Zdravo prehranjevanje je zaradi hitrega tempa življenja včasih prav nedosegljiv cilj. Veliko ljudi zaradi tega običajno posega po nezravih prigrizkih, ki rezultirajo v slabšem počutju in še hujši slabi vesti, ker so vase dali nekaj nezdravega.

Produkt

Blagovna znamka Helicopter Food ponuja ljubiteljem bio, naravne, brezglutenske prehrane, športnikom, celiakašem, veganom in ljudem v časovni stiski zdrave, polnovredne ter hranljive prigrizke in namaze. Kupcem želijo oljašati vsakdanjik in ponuditi prigrizke iz oreščkov in semen, ki hitro potešijo lakoto in jih je mogoče zaužiti samostojno ali v kombinaciji z drugimi živili. Produkti so slovenski proizvod in se lahko pohvalijo z BIO certifikatom. So popolnoma rastlinskega izvora in brez glutena. Njihov prvi premium bio namaz, ki so ga ponudili trgu, je bil namaz bučni oreščki. 

Ekipa

Za blagovno znamko Helicopter Food® podjetja Timini d.o.o. stojita Jana Hrženjak in Tim Breznik. Po izobrazbi družboslovca, ki sta med študijem v Ljubljani na lastni koži prepoznala težavo hitrega in zdravega prehranjenja. Kot odgovor na ta izziv je Jana svojemu fantu Timu pripravila namaz/pesto iz oreščkov, semen in bučnega olja, ki je postal navdih za današnje produkte.

Kontakt

Timini d.o.o.
Pohorska ulica 13E
2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jana Hrženjak
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!