NOVICA


​Platforma za podporo Start Up-ov pri razvijanju novih poslovnih idej

Projekt Smart Production je identificiral platformo, kjer lahko brezplačno komunicirate, razkrivate in uresničujete svojo kreativnost!

»Save Ideas« ponuja storitev za vsakogar – študentom, umetnikom, oblikovalcem, malim podjetjem in preudarnim inovatorjem, ki so ustvarili nekaj ali imajo idejo, vendar nimajo časa ali denarja, da bi avtorsko zaščitili svoje delo ter iskali zainteresirane vlagatelje in stranke.  S prenosom svojega intelektualnega dela na spletno mesto »Save Ideas« bodo predlagatelji avtomatsko prejeli Time certifikat TM, v katerem bo naveden točen datum in čas predložitve, kar se lahko uporabi za dokazovanje njihovega lastništva in zaščito njihove intelektualne lastnine.  

Cilj je ustvariti spletno skupnost, kjer bi se posameznike spodbujalo k izmenjavi idej, k dialogu, interesu in komunikaciji; kjer bi se shranila/zaščitila predložena intelektualna dela; kjer imajo intelektualna dela možnost izpostavitve na globalni platformi in kjer se lahko končno povežejo ustvarjalci z zainteresiranimi strankami, predlagatelji in vlagatelji, z namenom, da bi uresničili svoj potencial. 

Želite sodelovati? Potem….se registrirajte za brezplačen račun na sledečem linku:  https://save-ideas.com

Naložite svoje ideje, rešitve ali katerokoli drugo intelektualno lastnino. 

100% brezplačna socialna platforma!
Avtor: Simon Sovič, 18. 09. 2017
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!