NOVICA


Naučite se veščin programiranja!

 
Zavod Ypsilon vabi na brezplačne tečaje programiranja “Innovation Jam Course” s predavatelji iz podjetja SmartNinja, kjer boste osvojili znanje kode HTML, programskega jezika JAVA ter programiranja v okolju SAP Cloud Platform. Tečaji se bodo pričeli 11. septembra in bodo trajali vse do 29. septembra 2017.
 
Število brezplačnih mest je omejeno, zato pohitite s prijavo na InnovationJam.si. Prijave sprejemajo vključno do ponedeljka, 4. septembra 2017! Starostna omejitev za udeležbo je od 15. do 35. let.
 
Brezplačen tečaj programiranja (12 ur) je sestavljen iz treh posameznih delavnic:
 
Na 1. delavnici (4 ure) boste spoznali osnove oblačnega okolja SAP Cloud Platform.
Na 2. delavnici (4 ure) boste spoznali kodo HTML.
Na 3. delavnici (4 ure) boste spoznali programski jezik JAVA.
 
V obdobju treh tednov bodo tečaji potekali na petih lokacijah: v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Kranjski Gori in Kopru. Preverite razpoložljivost prostih mest in se prijavite na tečaje programiranja. Obvezna oprema na tečaju programiranja je računalnik, zato s seboj prinesite svoj prenosnik!

PRIJAVA!

Preizkusite svoje sposobnosti v praksi!
 
Po zaključku tečaja bodo v Zavodu Ypsilon organizirali tudi “Innovation Jam Challenge”, kjer boste lahko reševali poslovne izzive in se potegovali za nagradni sklad v skupni vrednosti 2500 EUR. Prijave za “Innovation Jam Challenge” sprejemajo do vključno nedelje, 15. oktobra 2017. Več o izzivu si preberite na spletni strani Innovation Jam.
Avtor: , 22. 08. 2017
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!