NOVICA


​Vabilo k sodelovanju v InnovMatch tekmovanju

 

Kaj je InnovMatch?

InnovMatch je tekmovanje, namenjeno inovativnim in zagonskim podjetjem, razvojnikom, podjetnikom in študentom iz Srednje in Vzhodne Evrope, ki želite s pomočjo SAP-jeve oblačne platforme razviti pametne poslovne rešitve. V sklopu tekmovanja, ki (letos v malce spremenjenem formatu) poteka že tretje leto, je bilo predstavljenih in živi že več kot 60 aplikacij, med njimi tudi slovenski eVineyard. InnovMatch podpirajo SAP.iO, Techstars in Start up Focus.

V tekmovanju lahko sodelujete z lastno poslovno zamislijo ali z rešitvijo poslovnega izziva enega od petih podjetij iz različnih industrij in držav Srednje in Vzhodne Evrope, ki so sprejela inovativen pristop k poslovanju, se odprla in povabila skupnost, da pomaga pri reševanju njihovih realnih poslovnih primerov z razvojem vrhunskih, inovativnih aplikacij in ob uporabi SAP-jeve oblačne platforme: Sportina (Slovenija), Atlantic Grupa (Hrvaška), GoodAI (Slovaška), EuroCash (Poljska) in Selgros (Romunija). Več o teh primerih najdete na www.innovmatch.com/challenges.php.

Pridobili boste potrebno znanje!

Tekmovanje sodelujočim ponuja dostop do potrebnega znanja in orodij, da svoje zamisli pretvorite v dejanske rešitve. Tako je vseskozi na voljo spletna podpora za SAP-jevo oblačno platformo, 12. septembra pa bo v Ljubljani potekala tudi tehnična delavnica, na kateri bomo predstavili dobre prakse in študije primerov, vas spoznali s SCP vmesnikom in uvedli v prakso: ustvarjanje UX s SCP in Fiori, kako vzpostaviti razvojno okolje, spoznavanje z Java razvojem, 'in-memory' v oblaku idr.). Že danes si rezervirajte čas za delavnico in nam vašo udeležbo čim prej potrdite na spletni strani http://www.innovmatch.com/workshops.php – število mest je namreč omejeno. Podrobnejšo agendo bomo posredovali v začetku septembra.

Nagradni sklad 15.000 EUR

Tri najboljše rešitve čaka nagradni sklad v skupni vrednosti 15.000 EUR, predstavnike zmagovalne rešitve pa tudi pot v Berlin, kjer bodo obiskali hitrorastoči ekosistem zagonskih podjetij in inovatorjev, zbranih okoli podjetniškega pospeševalnika SAP.iO in Techstars. Dodatno bomo podelili tudi nekaj produktnih nagrad. Več podrobnosti na www.innovmatch.com.

Časovnica

  • Takoj! – Rezervirajte si čas za tehnično delavnico, ki bo 12.9.2017 v Ljubljani in potrdite vašo udeležbo na http://www.innovmatch.com/workshops.php
  • 12. september – tehnična delavnica (podrobnejši program in lokacija znana v začetku septembra)
  • 16. oktober – rok za prijavo rešitev na 5 danih poslovnih izzivov partnerjev
  • 30. oktober – rok za prijavo lastnih poslovnih zamisli
  • 6. november – obveščanje finalistov ? konec novembra – veliki finale v Pragi

Več podrobnosti o tekmovanju InnovMatch najdete na spletni strani www.innovmatch.com.


Prijazno vabljeni k sodelovanju!

Avtor: , 21. 08. 2017
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!