NOVICA


Vstopnice po polovični ceni za Lean Startup Machine v Grazu na voljo le še do ponedeljka!

 
Organizatorji dogodka Lean Startup Machine iz avstrijskega Gradca so sporočili, da sta srečna dobitnika žrebanja brezplačnih vstopnic Markus in Gernot, in da bo insajderska prodaja vstopnic po polovični ceni 100 EUR za dogodek odprta le še do ponedeljka, 30. novembra, do polnoči. Kot mentorja bosta na dogodku sodelovala tudi uveljavljena člana slovenske start-up skupnosti - Matej Golob iz 30Lean in svetovalec za prodajo Dragan Stjepanović, dogodek pa bo organiziran le v primeru, da bo prodanih dovolj vstopnic. V insajderski prodaji je tokrat na voljo 20 vstopnic, dogodek pa bo v primeru zadostnega števila udeležencev na sporedu od 5. do 7. februarja 2016. 

Zagotovite si svojo vstopnico!

Vsi, ki se želite udeležiti delavnice Lean Startup Machine, vabljeni, da na spletni strani dogodka vpišete svoj e-mail naslov (če še niste) in si zagotovite vstopnico po polovični ceni 100 EUR. Cena ”early bird” vstopnice bo znašala 150 EUR, v redni prodaji pa bo cena vstopnice 200 EUR.

Lean Startup Machine je intezivno 3-dnevno izobraževanje po načelih Erica Riesa, ameriškega avtorja biblije za start-upe Lean Startup. Podjetnike in inovatorje uči, kako izgraditi disruptivne globalno uspešne produkte oz. kako inovativne ideje pretvoriti v kupce.
 
”Ven iz stavbe”, ”propadi hitro” in ”uspe naj ti še hitreje” so ena od glavnih načel te vitke metodologije, po katerih se ravnamo tudi pri programih Iniciative Start:up Slovenija, saj podjetnikom omogoča, da se izognejo največjemu tveganju na začetku poslovanja vsakega start-up podjetja – nezmožnosti pridobiti in zadržati kupce.
 
Zagotovite si torej svojo vstopnico in če nas bo dovolj, se kmalu vidimo v Gradcu! 


 
 
 
 

 
Avtor: Stanislava Vabšek, 27. 11. 2015
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!