NOVICA


Mariborski startup Maestro Amadeus zaposluje! Išče prav tebe?

 
"Adijo papir! Dobrodošla digitalizacija," pravijo v mariborskem startupu Maestro Amadeus, ki je razvilo istoimensko spletno in mobilno aplikacijo. V teh dneh letošnji finalist nagrade Slovenski start:up leta išče okrepitev. Natančneje, strokovnjaka/injo za digitalni marketing, ki bo njihovo rešitev popeljal/a v številne naprave po vsem svetu.

Mlada in razigrana ekipa Maestra Amadeus je razvila programsko rešitev v oblaku, ki glasbenikom z uporabo naprednih algoritmov omogoča digitalizacijo in učinkovito upravljanje notnih zapisov, tako med vajami kot na nastopih.

Da bi ta inovativna rešitev lahko pomagala čim več profesionalnim in amaterskim glasbenikom, glasbenim šolam, orkestrom in vsem, ki so doslej bili navajeni uporabe notnih zapisov v papirnati obliki, podjetje potrebuje kreativnega strokovnjaka za digitalni marketing in analitiko.Iščejo nekoga, ki jim bo pomagal izvajati učinkovite oglaševalske kampanje, vodil testiranja in na podlagi analitike sprejemal dobre poslovne odločitve in nadaljnje strategije oglaševanja na različnih kanalih.

Nudijo delo v pozitivnem in kreativnem startup okolju, obliko sodelovanja v skladu z dogovorom, možnost učenja, sodelovanja z mentorji in pridobivanja novih znanj ter kompetenc, fleksibilni delovni čas.

Spoznaj ekipo v spodnjem videu.

 


Več o samih zahtevah in pogojih dela pa na tej POVEZAVI. Če se v opisu ne prepoznaš, deli prosim novico naprej in pomagaj nekomu najti svojo sanjsko priložnost v tem ambicioznem startupu.
 
Avtor: Karmen Trs, 21. 10. 2021
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!