NOVICA


Priložnosti za talente in startupe z inovativnimi idejami ter produkti

Imaš inovativno idejo in razmišljaš o ustanovitvi podjetja?

Potrebuješ pomoč pri razvoju produkta, prototipov ali testiranju svojega poslovnega modela?

Imaš še kakšen izziv, pri katerem bi potreboval pomoč?
 

Poziv za podjetne TALENTE z inovativno idejo

Iščemo 10 posameznikov/ekip z inovativnimi poslovnimi idejami, ki bodo deležni izdatne pomoči izkušenih mentorjev in strokovnjakov ter podpore čezmejnega pospeševalniškega programa Start:up Alpe Adria.

Kaj ti ponujamo?

 • Individualno svetovanje strokovnjakov iz Slovenije in Avstrije,
 • Vavčer v vrednosti 1.000 €, ki ga lahko uporabiš za razvoj in testiranje prototipa, svetovanje, mentoriranje, najem pisarn in opreme,
 • Do 20 ur mentorske podpore na naslednjih področjih: promocija, iskanje novih članov tima, mreženje, iskanje potencialnih investitorjev.

Kdo se lahko prijavi?

Posamezniki/ekipa z inovativnim produktom, storitvijo ali poslovnim modelom v fazi ideje ali razvoja, z željo po ustanoviti podjetja, ki živi/-jo ali deluje/-jo v Sloveniji ali Avstriji.

 

Poziv za STARTUPE v semenski fazi

Si v fazi razvoja startupa?

Potrebuješ pomoč pri razvoju in izdelavi prototipa, testiranju poslovnega modela, iskanju potencialnih kupcev, povezovanju s potencialnimi investitorji in poslovnimi partnerji?


Iščemo 10 startupov v semenski fazi iz programskega območja Alpe Adria, ki bodo deležni pomoči izkušenih mentorjev in strokovnjakov ter podpore čezmejnega pospeševalniškega programa Start:up Alpe Adria.


 
Zdaj imaš odlično priložnost, da zagotoviš startupu pravi pospešek! KAKO?
 
PRIJAVI SE NA RAZPIS za startupe v semenski fazi in se poveži z deležniki čezmejnega startup ekosistema iz Slovenije in Avstrije.
 
 

  Kaj ti ponujamo?

 • Udeležbo na 5-dnevnem intenzivnem programu s strokovnjaki iz ključnih področij za razvoj startupa: razvoj produkta, izdelava poslovnega načrta, zaščita intelektualne lastnine, predstavitev za investitorje, pogajanja z investitorji, pogodbe in drugi pravniški izzivi,...
 • 8 ur individualnega svetovanja strokovnjakov iz Slovenije in Avstrije,
 • Organizacija čezmejnih predstavitev pred mednarodnimi investitorji na DEMO dnevu,
 • Do 20 ur mentorske podpore na naslednjih področjih: iskanje potencialnih investitorjev in drugih deležnikov, iskanje novih članov tvojega tima,
 • Intenzivno promocijo.

Kdo se lahko prijavi?

 • startupi iz programskega območja Start-up AA v Sloveniji ali Avstriji,
 • startupi, ki razvijajo ali so že razvili inovativne produkte, storitve ali poslovne modele in so v semenski fazi razvoja podjetja,
 • podjetje ne sme biti starejše od pet let in ne mlajše od enega meseca.
 
Zagrabi to priložnost in se prijavi do 18. oktobra 2019!

   
 

Organizatorji

Tovarna podjemov v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana ter avstrijskima KWF in Lakeside park iz Celovca skrbi za podjetniški preboj v regiji Alpe Adria. V okviru projekta Start:up Alpe Adria, ki ga sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj v okviru programa sodelovanja INTERREG V-A SI-AT.  

 
Avtor: Nataša Rus, 3. 10. 2019
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!