NOVICA


Zametki novih sodelovanj na srečanju ustanoviteljev

Za nami je več kot odlično drugo mesečno srečanje z ustanovitelji podjetij Start:up Maribor Founders Meetup. Gostitelj tokratnega srečanja je bil Grega Černelč, soustanovitelj podjetja Eforma d.o.o., ki je skupaj z Martinom Pelclom razvil inovativno rešitev - spletni portal Moj Mojster. Srečanje je potekalo v sproščenem vzdušju ob odlični vietnamski kulinariki v restavraciji Ngon v Mariboru, katero soustvarja Grega Černelč skupaj z njegovo izbranko Thu Thi Yen Tran.

 
Druženje ustanoviteljev pa je bilo tudi uspešno, saj je obrodilo prve sadove. Nastali so namreč zametki novih poslovnih sodelovanj med ustanovitelji podjetij. Mesečna srečanja so se tako izkazala kot odlična priložnost, da se lahko ustanovitelji med seboj povežete in morda najdete tudi nove priložnosti za naprej. Ko se srečajo podobno misleči podjetniki odprtih glav, se lahko rodijo velike stvari.
 
Hkrati pa se je na tem srečanju potrdila tudi potreba po tovrstnih neformalnih srečanjih, da kot ustanovitelji niste sami, da lahko delite svoje izkušnje in izzive in se povsem odkrito pogovorite z nekom, ki je v enakih čevljih kot vi ali ki je že prehodil isto pot, ter si pomagate. Pravi nasvet ob pravem trenutku lahko prihrani marsikatero napako in neuspeh. Skupaj zmoremo več!

Se nam naslednjič pridružiš tudi ti? Vabljen/a v naš Klub Start:up Maribor Founders. Več preberi spodaj.


Poglejte si utrinke s srečanja v spodnjem videu:

 


Si tudi ti ustanovitelj inovativnega podjetja? Vabljen/a v naš Klub Start:up Maribor Founders, da boš obveščen/a o naših naslednjih srečanjih. V Klub se lahko včlanite podjetniki iz Maribora kot tudi podjetniki iz drugih okolij, ki se želite povezovati in aktivirati v okviru mariborske startup skupnosti. Izpolni obrazec, s katerim preverimo tvojo prijavo in ti pošljemo potrdilo o članstvu. Članstvo v klubu je brezplačno.

 
 
 
Avtor: Karmen Trs, 15. 04. 2019
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!