NOVICA


Jesen je čas za (digitalno) transformacijo

Vse večja digitalizacija podjetjem ponuja številne možnosti za razvoj novih produktov in storitev ter zahteva razmislek o obstoječih in novih poslovnih modelih.
 
Ali ste malo oziroma srednje veliko podjetje in je za vas digitalna transformacija še vedno precejšnja neznanka? Tovarna podjemov v okviru projekta DIGITRANS izvaja serijo brezplačnih enodnevnih delavnic, na katerih se lahko seznanite s prijemi in metodami, ki se uporabljajo za zasnovo in vzpostavitev digitalnih poslovnih modelov.
 
Na delavnici boste lahko s pomočjo izkušenih svetovalcev Tovarne podjemov razvili nove ideje za digitalne poslovne modele ter spoznali, kako:
  • analizirati izhodiščni položaj podjetja,
  • razumeti potrebe vaših strank in uporabnikov,
  • razviti digitalne ideje, ki so usmerjene k uporabnikom,
  • ustvariti prvi koncept digitalnega poslovnega modela, ga prenesti v prototip in preizkusiti.
Tudi vi verjamete, da je čas za spremembe, in želite izkoristiti vse prednosti, ki jih ponuja digitalizacija? Pišite nam na elektronski naslov info@tovarnapodjemov.org, da vam posredujemo več informacij o delavnicah in predvidene termine, na katerih bomo skupaj naredili prve korake k vaši digitalni transformaciji.

 
Po enodnevni delavnici projekt DIGITRANS udeležencem nudi možnost dodatnega izobraževanja prek namenske spletne platforme in možnost 1:1 mentoriranj. Dodatne informacije v zvezi s tem bodo udeleženci prejeli na delavnici.
 
DIGITRANS je projekt, ki ga financira Evropska unija v okviru Transnacionalnega program Interreg Podonavje 2014 – 2020 in ki podpira mala in srednje velika podjetja pri razvoju digitalnih poslovnih modelov.
 
Avtor: Start:up Maribor , 4. 09. 2018
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!