NOVICA


Podjetna Slovenija 2018 na 51. MOS v Celju

 
Vas zanima kako do ugodnih finančnih spodbud s pomočjo državnih institucij in strukturnih skladov? Ne zamudite Podjetne Slovenije 2018, 13. septembra 2018, v okviru 51. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju (MOS), na katerem vam bodo predstavniki različnih finančnih institucij predstavili možnosti financiranja za mikro, mala in srednje velika podjetja.

Dogodek bo potekal v okviru 51. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju, v četrtek, 13. septembra od 9:30 do 12:30 ure v dvorani Celjanka. Predstavitvi finančnih institucij bo sledila okrogla miza z njenimi predstavniki, na kateri se boste imeli priložnost vključiti v pogovor ter dobili odgovore na vsa vaša vprašanja.
Udeležbo na dogodku Podjetna Slovenija 2018 predhodno potrdite na e-mail mateja.grobelnik@podjetniskisklad.si najkasneje do 6.9.2018. Udeleženci boste (po vaši pisni potrditvi) prejeli brezplačno vstopnico za obisk Mednarodnega obrtnega sejma Celje, ki jo boste prevzeli na blagajni MOS Celje na dan dogodka.
Dogodek organizira Slovenski podjetniški sklad skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo.
V okviru 51. MOS-a ste vabljeni tudi na stojnico Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, vsak dan med 9:00 in 19:00 uro.
 
Avtor: Start:up Maribor , 23. 08. 2018
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!