OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Premagaj strah in prični živeti svoje sanje

22 november 2016, ob 19:05 /KID KIBLA
 
V svetu startupov se pogosto zgodi, da ti propadejo. Propadajo zaradi različnih dejavnikov: pomanjkanja kapitala, znanja, neusklajenosti vrednot ustanoviteljev, slabega načrtovanja, slabe kontrole nad porabo finančnih virov, slabega poslovnega modela…. Mnogo startupov pa propade zato, ker se podjetniki izčrpajo in enostavno prehitro obupajo. Še več pa je takšnih, ki startupa sploh ne bodo zagnali pa čeprav imajo talent in znanje za razvoj produkta. Namesto, da bi iskali pot za realizacijo ideje, se sprašujejo: »Kaj če mi ne uspe?«.    

Strah je negativna človeška emocija, saj nas paralizira in zavira razvoj. Primarna funkcija straha je, da nas zavaruje pred neznanimi in potencialno nevarnimi stvarmi. Ampak v primeru osebnega in poslovnega razvoja je ravno to, kar je izven naše cone udobja, tisto, kar nas popelje naprej in izboljšuje. Strah pa je zgolj banalna prva ovira, ki jo moramo premagati na poti do uresničitve svojih sanj.

Prepričani smo, da nas bo Smiljan Mori navdušil in nam pokazal pot, kako strah pred neuspehom pustiti za seboj. In nato AKCIJA, takoj bomo začeli uresničevati svoje podjetniške sanje.

Kdo je Smiljan Mori?

Smiljan Mori, po izobrazbi diplomirani pravnik, je po mnenju mnogih, ki so ga doživeli v živo, eden izmed najbolj talentiranih in najbolj perspektivnih motivacijskih govornikov današnjega časa. V samo enem letu se je iz anonimnega štajerskega poslovneža prelevil v enega najbolj iskanih slovenskih in mednarodnih govornikov.

Smiljanove seminarje v Rusiji, Kazahstanu in Ukrajini je obiskalo že na tisoče ljudi. Prav tako pa je postal »bestselling« co-avtor knjige »Wake up and live the life you love« v Ameriki na Barnes&Noble s tako priznanimi svetovnimi avtorji kot so Mark Victor Hansen, Wayne Dyer, Robert Alen,… 
 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!