OPIS DOGODKA


Delavnica: Rast prodaje z izgradnjo skupnosti

13 oktober 2016, ob 11:00 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
Najuspešnejši startupi danes vedo, da je najboljši način za rast in razvoj produkta ta, da izgradiš angažirano skupnost, kot jo ima na primer Program Google Top Contributors, kjer izjemna skupina navdušenih ljubiteljev Googlovih izdelkov deli svoje znanje na Googlovih forumih Google Help in Help on Social. Google jim v »zahvalo« na primer omogoči, da preizkušajo nove izdelke in se udeležujejo ekskluzivnih dogodkov.
 
Gradnja skupnosti je »delo za polni delovni čas« in zahteva posameznika, ki ji je v celoti predan.  Je proces, sestavljen iz treh ključnih korakov:
  1. Pridobivanja novih članov
  2. Izobraževanja članov o tem, kaj namen te skupnosti je
  3. Ohranjanja obstoječih članov preko sodelovanja in podpore
 
Navsezadnje pa je grajenje skupnosti pogosto bolj umetnost kot znanost. Vendar pa je začetna strategija ključ do uspeha. 
 
Želite izgraditi lastno skupnost? S Scottom se bomo pogovarjali o njegovi podjetniški poti, pomenu izgradnje skupnosti, o ključnih gradnikih in potrebnih aktivnostih, da skupnost »zaživi« ter svojim članom predstavlja dodano vrednost. Scott bo odgovarjal na vaša vprašanja, zato izkoristite priložnost za nasvet in rešitve izzivov s katerimi se spopadate.
 

Program

11.00 – 12.30| Pogovor s Scott-om Gerberjem, strokovnjakom za izgradnjo in upravljanje s 
                           »skupnostmi«. (Scott Gerber, predsednik uprave CommunityCO) 
                           Moderator: Jure Verhovnik, vodja inkubatorja
12.30 – 13.00| Mreženje
 
Dogodek organizirata Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM in Veleposlaništvo ZDA v Ljubljani.
 

Kdo je Scott Gerber?

Scott Gerber je predsednik uprave CommunityCo, organizacije, ki gradi in upravlja »skupnosti«. Je ustanovitelj YEC - ekskluzivne skupnosti/organizacije, ki združuje najuspešnejše mlade podjetnike sveta. Vstop v skupnost je možen izključno s povabilom! Ob tem je mednarodno priznan kolumnist in avtor knjige "Real" Job. Scott-ova razmišljanja na temo podjetništva so bila objavljena v New York Times-u, Wall Street Journal-u, Washington Post-u, Bloombergs, Fortune, TIME, CNN, MSNBC, CNBC, Reuters, Mashable, BBC, NPR, Forbes, The Daily Beast, CBS News, US News & World, Fox News, Inc. Scott je tudi dobitnik prestižnih nagrad podeljenih s strani NASDAQ-a in Bele hiše.Udeležba je brezplačna. Zaradi omejenega števila prostih mest je obvezna spletna prijava.

Prijava

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!