OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Kako je heker postal hustler

22 marec 2016, ob 19:05 /KID KIBLA
 
Tokrat bomo gostili Luko Topolovca iz podjetja Drugi vid (EqualEyes), ki je skupaj z Blažem Magdičem in Tinetom Poštuvanom zgradil uspešno podjetje, ki svoje storitve in produkte prodaja na globalnem trgu. Danes v podjetju dela že 25 ljudi, začetki pa segajo v leto 2007, ko so mladi hekerji, takrat še študenti FERI Maribor, osvojili drugo mesto na Microsoftovem tekmovanju ImagineCup. Na poti do danes so se udeleževali številnih hekersko obarvanih tekmovanj in dogodkov, nazadnje so zmagali na 24-urnem programerskem maratonu, na eni največjih tehnoloških konferenc TechCrunch Disrupt London 2015! Zmago odlično unovčujejo, zato zaradi povečanega obsega dela aktivno iščejo nove kadre na področju spletnih in mobilnih tehnologij. Odlična priložnost, da v KIBLI Luko pocukaš za rokav, oglasiš pa se mu lahko tudi na luka@equaleyes.com.

Ključni člani tima pri izgradnji produkta in trga pa so tudi dizajnerji in hustlerji. Dizajner, hustler, heker so si soodvisni in imajo pri končnem uspehu vsak svojo pomembno vlogo. Zato vas vse, ki ste vsaj malo hekerja, dizajnerja ali hustlerja pričakujemo v @KIBLA.
 

Kdo je Luka Topolovec?

Je soustanovitelj podjetja Drugi vid. Ljubitelj filmov in knjig. Pasjeljubec. Po srcu in znanju hacker, zato odlično managira delitev dela med ekipo, ne samo kaj naj kdo dela, ampak predvsem kako naj to naredi, da je delo kvalitetno, hitro in cenovno ugodno opravljeno. Empatičen in socialno inteligenten, zato so ga soustanovitelji prepoznali kot pravo osebo za komunikacijo s strankami.
 

PrijavaPrijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!