OPIS DOGODKA


Delavnica: Startup marketing

8 marec 2016, ob 17:00 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
Vse kar niste vedeli o startup marketingu oz growth hackingu, pa bi želeli
 
Startupi živijo in propadejo glede na svojo sposobnost hitre rasti pridobivanja kupcev. Seveda je veliko startupov obsojenih na propad in ne morejo rasti, ker nikoli ne najdejo ujemanja produkta in trga. Ampak tudi z ujemanjem produkta in trga je zagotavljanje rasti vse prej kot enostavno. Startupi se srečujejo z ekstremno omejenimi sredstvi in zato morajo ugotoviti, kako se prebiti skozi množico in svoje ciljne kupce prepričati, da imajo boljšo rešitev za kritični problem. To pa je težko, saj imajo uveljavljena podjetja sredstva, s katerimi dominirajo tradicionalne marketinške kanale.

Osnovni namen »Startup Marketinga« oz. Growth Hackinga« je čim hitrejše doseganje uporabnikov preko nekonvencionalnih kanalov. Za razliko od klasičnega marketinga, ki običajno preusmerja uporabnikovo pozornost (npr. z oglasi), startup marketing oz. »growth hacking« deluje bolj naravno in neposredno ter ne moti uporabnikovega fokusa. Ključna dejavnika sta čas in denar.
Predstavili vam bomo trike, nasvete, trende in primere dobre prakse za boljši nastop na trgu, ki jih boste lahko začeli uporabljati takoj. Pokazali vam bomo koristna brezplačna orodja, ki jih lahko stratupi uporabijo za boljše marketinško delo.

Program

16:45 – 17:00 | Registracija udeležencev
17:00 – 18:45 | Delavnica Startup marketing; Jure Doler, freelander, guru startup marketinga

Sproščeno nadaljujemo v KIBLI, kjer bomo z Juretom in dvema startuperjema govorili o njunih izkušnjah, izzivih, odločitvah in uspehih ter vlogi dobrega startup marketinga in growth hackinga.

Kdo je Jure Doler?

Jure Doler – navdušenec nad marketingom, tehnologijami, športom, potovanji. Ex-soustanovitelj in CMO startupa Fieldoo; nogometnega omrežja za nogometaše, agente in klube, med drugim je tudi sokreiral celoten brand Dejana Zavca v njegovih šampionskih začetkih. Danes se kot zunanji sodelavec (»freelance«) posveča startup marketingu (digitalni & social media marketing), »growth hackingu« in komuniciranju, prav tako pa tudi pisanju za različne publikacije in bloge. Med drugim tudi za TheNextWeb, enega vodilnih svetovnih tech blogov. Prosti čas najraje aktivno preživlja z ženo Lino in sinom Juliem. Na Twitterju ga najdete pod @JureDoler.

Prijava

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!