OPIS DOGODKA


Startup Müsli: Globalna promocija produkta

17 november 2015, ob 19:05 /KID KIBLA
 
Kako pristopiti h globalni promociji produkta ali storitve? Kaj so osnovni koraki, ki jih je treba zagotoviti preden se odločimo za promocijo na globalni ravni? Kakšne so najpogostejše napake, ki jih lahko naredimo pri tem? Kdaj je pravi čas za nastop na globalnem trgu?
 
To so le nekatera vprašanja na katera bomo skušali najti odgovore na tokratnem srečanju mariborske startup skupnosti. Govorili bomo o različnih načinih promocije in marketinga ter skušali najti najprimernejše načine nastopa na globalnem trgu.
 
Z gosti se bo pogovarjal Urban Lapajne, Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM.

Kdo je Alexander Kopacka?

Alexander prihaja iz Michigana, ZDA kjer je dokončal študij na College of Communication Arts and Sciences in se nato kmalu preselil v Dallas kjer je delal v marketingu nepremičninskega podjetja. V tem času je sodeloval pri razvoju in implementaciji marketinških komunikacijskih projektov kot je direktna pošta in email kampanje ter oglasi v tiskanih medijih. V času, ko je živel v Texasu je lokalnim podjetjem in drugim predstavljal tudi Health and Longetivity Fitness, program osebnega fitness trenerstva. Pri tem je uporabljal tehnike množičnega marketinga. Alex trenutno pri Reveel-u skrbi za marketing na globalnem trgu in je v tem smislu kot nalašč za tokratni pogovor.

Kdo je Peter Mesarec?

Peter je dolgoletni predavatelj, ki je spletni marketing spoznal tako iz vidika naročnika, agencije in samostojnega podjetnika. Ima dolgoletne izkušnje z optimizacijo za iskalnike in pripravo pristajalnih strani, ki jih vsakodnevno nadgrajuje z novimi testiranji in poskusi. Je vodja optimizacije za iskalnike v podjetju Red orbit in se tako dnevno ukvarja z optimizacijo največjih slovenskih spletnih strani in spletnih trgovin.

Kdo je Martin Marzidovšek?

Martin je digitalni podjetnik in so-ustanovitelj platforme za športna potovanja www.bstoked.net, kjer je odgovoren za poslovni razvoj in marketing. Raziskuje nove poslovne modele, crowdsourcing, big data, strojno učenje, ... ter išče kreativne načine, kako uporabiti digitalno tehnologijo za razvoj disruptivnih storitev. Martin je magistriral iz mednarodnih odnosov v Ženevi v Švici, kjer je delal na OZN in drugih raziskovalnih organizacijah. Nekdanji filmski ustvarjalec in selektor na mednarodnih filmskih festivalih ter ljubitelj vseh oblik vizualne naracije

Prijava

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!