OPIS DOGODKA


Delavnica: Prodaja, prodaja, prodaja

10 november 2015, ob 15:00 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
Delavnica bo prodajo pogledala zelo celostno, od iskanja pravih kontaktov, vzpostavljanja stika s svojimi potencialnimi strankami in pomena gradnje odnosa s stranko. Delavnica je zasnovana zelo praktično in interaktivno.
 
Najprej bo Igor predstavil kako enostavno in hitro najti potencialne stranke s pomočjo iskalnika poslovnih kontaktov Datafy.it. Prav tako se bomo dotaknili zakonodaje ter kaj se sme in kaj ne na področju direktnega marketinga. Nato vas bo Dragan popeljal v svet hladnih klicev, kje začeti, kako se lotiti. Poseben poudarek bo na praktičnem delu. Zaključila bo Tina s pomenom odnosa s stranko, kako ga vzpostaviti in negovati. Zakaj je pomemben in kako to lahko vpliva na vašo konkurenčno prednost. 

Program

15:00 – 15:30 | Registracija udeležencev
15:30 – 16:45 | Prvi del predavanja / delavnica
16:45 – 17:00 | Odmor
17:00 – 18:30 | Drugi del predavanja / delavnice

Kdo je Igor Panjan? 

je soustanovitelj in direktor SmartPA d.o.o., slovenskega, visokotehnološkega podjetje, ki se je uveljavilo na področju ti. spletnih scraping tehnologij, ki omogočajo prečesavanje in avtomatiziran zajem podatkov objavljenih na internetu. Naš paradni konj je iskalnik poslovnih kontaktov Datafy.it (https://datafy.it), ki podjetjem omogoča hitro in poceni iskanje poslovnih kontaktov v več kot 100 državah po celem svetu. Igor v podjetju skrbi za marketing, prodajo in odnose z investitorji. 

Kdo je Dragan Stjepanović?

je zagrizeni, zavrtni in zagrenjeni “sales pipeline hustler”, ki verjame v (njemu) dejstvo: “Selling has nothing to do with selling!” Zato se posebej z lastno predstavitvijo ne bo predstavljal. Vse kar reče o sebi je to: It’s not about me!!! Naj drugi sodijo o meni.
 

Kdo je Tina Kastelic?

je uni. Dipl. psihologinja, specializantka transakcijske analize. Pri 19. letih se je podala v podjetniške vode in Adrenalinski park Storž še danes piše uspešno zgodbo. Mladostna zagnanost, odprtost za spremembe, različna znanja in izkušnje jo navdihujejo pri delu z ljudmi in organizacijami. Že 8 let se izobražuje in svoje znanje tudi praktično nadgrajuje. Letos sta s sodelavko ustanovili središče za razvoj kompetenc, Kompetenca d.o.o.. Ukvarjajo se z razvojem kompetenc, še posebej mehkih, prodajnih in vodstvenih veščin.

Prijava 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!