OPIS DOGODKA


Startup Müsli: Kako, kdaj in zakaj iskati denar pri investitorjih?

3 november 2015, ob 19:05 /KID KIBLA
 
Na Start:up Müsli prihaja izkušen podjetnik iz ameriške Silicijeve doline – svetovne meke startup podjetništva, kjer »domuje« več kot 90 % svetovnega tveganega kapitala. Gary je zaklad nasvetov, izkušenj in povezav, saj je med drugim strateški svetovalec številnih podjetij iz elitnega seznama Fortune 50.
 

Podjetniki se med iskanjem kapitala za svoje podjetje soočajo s številnimi vprašanji. Pri tem pa velikokrat ne razumejo osnovnega dejstva, da niso v finančnem poslu, kot so to npr. investitorji, temveč v poslu z namenom, kjer zadovoljujejo potrebe svojih kupcev in torej služijo določenemu namenu. To razliko pa morajo podjetniki nujno razumeti, saj lahko le tako učinkovito pridobivajo zunanje vire financiranja. V pogovoru bomo spoznali vse prednosti in slabosti iskanja zunanjih virov financiranja.

 

Kdo je Gary Whitehill?

Gary je med drugim ustanovitelj Entrepreneur Week-a in The Relenless Foundation, ter deluje na štirih kontinentih kot podjetnik, svetovalec pri združitvah in prevzemih, prestrukturiranju podjetij in kot strateški svetovalec najvidnejšim podjetjem s seznama Fortune 50. Njegova mnenja so bila objavljena v vodilnih svetovnih publikacijah kot na primer Harward Business Review, Inc. in New York Times. V okviru njegove svetovne turneje je izvedel že več kot 50 predavanj na različne podjetniške teme. V univerzitetnem mestu Maribor bo Gary spregovoril na temo “The Entrepreneur Journey – Six Stages of Preparation”, o čemer je nazadnje govoril v Mehiki na dogodku »Campus Party Mexico City« pred več kot 6.000 udeleženci.
 
 

Prijava

 

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!