OPIS DOGODKA


Delavnica: Imam idejo za startup! Kaj zdaj?

22 september 2015, ob 15:30 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 

Brez dlake na jeziku o korakih pri razvoju startup podjetja.

Na delavnici se boste podrobneje seznanili z znanji in metodami za hitrejši vstop na trg ob minimalnem tveganju in stroških. Predavatelj vam bo predstavil številne konkretne primere iz prakse, kaj deluje in kaj ne pri razvoju podjetniških idej. Oboroženi s tovrstnimi izkušnjami se boste lažje lotili uspešnega razvoja startup podjetja. Zvedeli boste, zakaj se je nujno čim prej soočiti s spoznanjem ali vaš produkt zadovoljuje dejansko potrebo na trgu, oziroma ga nihče ne potrebuje in noče kupiti. Pridobitev hitre in kakovostne povratne informacije vam lahko prihrani veliko denarja, jeze in razočaranja, ter vas usmeri na pravo pot podjetniškega uspeha.

Program

15:30 – 16:00 Registracija udeležencev
16:00 - 16:05 Pozdravni nagovor Melita Petelin, podžupanja mestne občine Maribor
16:00 – 19:00 Imam idejo za startup! Kaj zdaj? Matej Golob, 30Lean

Kdo je Matej Golob?

Matej Golob je računalničar, ki ga je potegnilo v svet ekonomije in financ. Tekač in izrazita can-do oseba. Od leta 2007 obseden s TED govori , od leta 2009 so-organizator TEDx dogodkov. Matej, soustanovitelj startupa 30Lean, je že od nekdaj navdušen nad novimi, izvirnimi in vrednimi idejami. V prostem času jih pomaga širiti v obliki TEDx dogodkov, v profesionalnem času pa razvijati, preverjati in pivotirati v obliki Lean Startup mentoriranja. Aktivno je sodeloval pri nastajanju prevoda knjige Running lean, Delaj vitko kjer je z ekipo želel približati »lean« metodologije kot idealno orodje za poslovodje, male podjetnike, razvijalce in programerje ter za vsakogar, ki želi zagnati svoj poslovni projekt.

Po delavnici vljudno vabljeni na dogodek mariborske startup skupnosti Startup Musli #1 v KID KIBLA. K mikrofonu smo poleg Mateja Goloba povabil tudi startuperja Tadeja Gregorčiča iz podjetja Motiviti in Tadeja Jevševarja iz podjetja Chipolo.


 

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!