OPIS DOGODKA


Osnove video produkcije za ustvarjanje videov na TikToku za podjetja

17 november 2021, ob 09:00 /Tovarna podjemov
 
Pridi na sklop delavnic in postani TikTok kreator. Rezultat delavnic bo kreiran in urejen TikTok profil tvojega podjetja, prav tako pa greš domov z vsaj enim TikTok videom za podjetje/produkt/storitev. Torej naše druženje bo praktično, konkretno, poučno in zabavno. 
 
Na Tiktoku ni zaželena direktna prodaja, je pa zaželeno ustvarjati kreativne, drugačne, poučne, zabavne video vsebine, v katerih lahko predstavimo svoje produkte in storitve ter posledično povečamo našo prodajo.

Kako bomo delali?

Dobimo se na dveh srečanjih. Prvo srečanje 3.11. bo skupno za 10 udeležencev (podjetij/projektov), naslednje srečanje pa bomo razdelili v 2 skupini. S prvo skupino bomo izpeljali drugi del 16.11. in z drugo skupino 17.11. Ob prijavi na prvo delavnico izberite želen termin za drugo delavnico.

  

Kaj te bomo na delavnici naučili?

  • Vseh osnov video produkcije za ustvarjanje konsistentnih videjev na Tiktoku, ki prinašajo oglede (od ideje do scenarija, možnosti snemanja, možnosti montaže) in posledično prodajo
  • Zakaj je Tiktok najboljša platforma za brezplačno oglaševanje in katera velika ter mala podjetja to dobro vedo?
  • Vseh elementov, ki jih Tiktok ponuja ter trikov, ki prinašajo oglede

Kaj potrebuješ za udeležbo na delavnci?

Potrebuješ pametni telefon in naloženo aplikacijo TikTok ter CapCut.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki želijo podrobneje spoznati aplikacijo TikTok in vse njene možne elemente za ustvarjanje video vsebin za poslovne namene, znanje pa ti pride prav tudi za osebno uporabo.

Program

03.11. od 13:00 do 16:00 1. srečanje
16.11. od 13:00 do 16:00 2. srečanje (Skupina A)
17.11. od 09:00 do 12:00 2. srečanje (Skupina B)
 

Kdo je Sandra Auer?

Sandra Auer je univerzitetna diplomirana medijska komunikologinja, specializirana za RTV produkcijo, z več kot 16 letnimi izkušnjami na radiu in televiziji. Danes je podjetnica, motivacijska govornica in navdušena uporabnica aplikacije TikTok, kjer ima trenutno več kot 31.000 sledilcev.

Sandra svetuje mnogim podjetjem kako vstopiti in ustvarjati na socialnem omrežju Tiktok. Nazadnje ji je za eno od nepremičninskih podjetij, s tremi videji, uspelo za podjetje pridobiti 1.000 sledilcev v samo enem tednu.

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji. 

Sledimo pravilom in navodilom NIJZ. Za udeležbo na delavnici morate izpolnjevati pogoj PCT.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimiljana Držečnika 6, 2000 Maribor, 1. nadstropjePrijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!