OPIS DOGODKA


SK roadshow Maribor jesen 2021

3 september 2021, ob 13:00 /Tovarna podjemov
 
Na dogodku boste spoznali kako do 75.000 EUR konvertibilnega posojila oz. do 600.000 EUR lastniške investicije, ki jih inovativnim podjetjem omogočata razpisa SK75 in SI-SK Slovenskega podjetniškega sklada. Prav boste iz prve roke spoznali neprecenljive nasvete ustanovitelja podjetja Dewesoft Jureta Kneza.

V kratkem in jedrnatem dogodku boste dobili zgoščene informacije in konkretne nasvete, s pomočjo katerih boste lahko enostavno sprejeli odločitve za prihodnost vašega posla.

Financiranje in programi, o katerih bomo govorili:

  • 75.000 EUR konvertibilnega posojila v okviru razpisa SK75 Slovenskega podjetniškega sklada. Ključne informacije o razpisu, ocenjevalni kriteriji, časovnica, značilnosti konvertibilnega posojila in nasveti za pripravo vloge.
  • Od 100.000 EUR do 600.000 EUR direktnega kapitalskega vložka Sklada v okviru produkta SI-SK
  • Pregled drugih virov financiranja, ki jih ponujata Sklad in SID banka.
  • Vsebinska podpora v obliki svetovanja, mentorstva in pospeševalniških programov, ki je na voljo v lokalnem in nacionalnem podpornem podjetniškem okolju.
  • Osebno svetovanje izkušenih podjetnikov in svetovalcev

Program dogodka

13.00 – 14.00 | INFORMACIJA: Kako do 75.000 EUR SK75 ali 600.000 EUR SI-SK
Ključne informacije o pogojih prijave, kriterijih izbire, predselekcijskih postopkih in časovnicah razpisov SK75 in SI-SK. Informacije, nasvete in izkušnje bosta z vami delila Nina in Urban, ki vodita omenjene programe na Slovenskem podjetniškem skladu oziroma predselekcijo v okviru Start:up Slovenija.

Nina Urbanič, Slovenski podjetniški sklad
Urban Lapajne
, Start:up Slovenija 


14.00 - 15.00 | NASVETNICA: Kako postati številka ena na svetu?

Jure Knez je soustanovitelj in direktor globalnega tehnološkega podjetja Dewesoft, ki zaseda vodilno mesto v nišni panogi zajema in analize podatkov. Podjetje se lahko pohvali s strankami kot so SpaceX, Nasa, Audi, Airbus, Boeing, Volvo, Yamaha in številna druga. Podjetje Dewesoft je tudi vodilno slovensko podjetje po dodani vrednosti na zaposlenega. Jure bo z nami delil dragocene izkušnje o tem, kako izgraditi najboljše podjetje na svetu. 

Jure Knez, soustanovitelj in direktor podjetja Dewesoft


15.00 – 16.00 | SVETOVALNICA: 1-na-1 svetovanja

Izkoristite 10-minutne svetovalne termine podjetniških svetovalcev za vprašanja, vezana na predselekcijo SK75 ali na razpisa SI-SK in SK75 Slovenskega podjetniškega sklada. 10-minutni termin je potrebno predhodno rezervirati na elektronski naslov info [at] startup.si.

 Urban Lapajne, Start:up Slovenija

Organizatorji 

Dogodek organizira Start:up Slovenija v soorganizaciji Slovenskega podjetniškega sklada in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Lokalni partner dogodka je Tovarna podjemov.

Število udeležencev je omejeno na največ 30 oseb. Predhodna prijava je obvezna. Organizator bo zagotovil minimalno varnostno razdaljo med udeleženci, upošteval higienska priporočila NIJZ in vodil seznam prisotnih.

Program sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!