OPIS DOGODKA


Intenzivni program »Postani mojster Facebook oglaševanja«

27 avgust 2021, ob 13:00 /Tovarna podjemov
 
Pridruži se nam na intenzivnem usposabljanju z mednarodnim strokovnjakom za digitalni marketing Damirjem Butkovičem, ki vključuje 3 praktične delavnice in vmesno individualno delo. Vsak udeleženec se bo naučil, kako ustvariti, voditi in spremljati uspešne Facebook kampanje od začetka do konca. Korak za korakom vas bo Damir vodil od začetka do konca – to je uspešna Facebook kampanja za vaš produkt ali storitev.

Program bo potekal V ŽIVO NA TOVARNI PODJEMOV.
   
Razmisli…

Ali kot podjetje izkoriščate vsa orodja, ki vam jih Facebook ponuja za promocijo vaših produktov?
Ali veš, da lahko z uporabo Facebook Pixla slediš svojim uporabnikom in nastavljaš oglase, ki se prikazujejo samo tistim, ki so že bili v interakciji z vami?
Ali poznaš tehnike pisanja oglasov, ki prodajajo?
Ali veš, katere metrike spremljanja oglasov ti dajo najboljše podatke za optimizacijo kreiranje novih kampanj?

Naprej dobri temelji

Prvo srečanje bo namenjeno temu, da te seznanimo z osnovami. Od tega, kako napisati dober oglas, kako napisati "catchy" naslov in katere informacije potrebuješ za to, kako definirati ciljno občinstvo in druge trike, ki jih moraš poznati, preden se lahko lotiš pisanja oglasov in nastavljanja kampanj.

Pišemo oglase, nastavljamo kampanje

Drugo srečanje bo namenjeno temu, da na podlagi zastavljenih ciljev in pridobljenih informacij spišemo dobre oglase, oblikujemo prave kreative in nastavimo vaše kampanje. Potem pustimo času čas…

Optimizacija je ključ do uspeha

Na podlagi pridobljenih rezultatov iz nastavljene kampanje bomo pogledali, kaj smo se naučili, dobljene podatke pa interpretirali in se lotili optimizacije. Pokazali ti bomo, kaj lahko storiš za hitrejše doseganje želenih rezultatov.

Individualno delo z mentorjem

Tekom programa boste udeleženci intenzivno delali na svojih primerih, med posameznimi srečanji pa vam bo Damir na voljo za individualno svetovanje v obsegu 1 ure. Super priložnost, da vam strokovnjak pogleda pripravljeno kampanjo in z nasveti poveča njeno profitabilnost.

Program

23.8. od 13:00 do 16:00 Najprej dobri temelji
25.8. od 13:00 do 16:00 Pišemo oglase, nastavljamo kampanje
27.8. od 13:00 do 16:00 Optimizacija je ključ do uspeha

Komu je delavnica namenjena?

Program je namenjen inkubiranim podjetjem Tovarne podjemov in drugim startup ter scaleup podjetjem, ki sami upravljate s Facebook profili in želite s pridobljenim znanjem nastavljati učinkovite Facebook oglase, pridobiti "kreativne" ideje in se naučiti učinkovitega Facebook oglaševanja. Ker se bomo v okviru programa ukvarjali tudi z nekaterimi osnovami Facebook oglaševanja, program ni namenjen profesionalnim social media managerjem.

 

Pogoj za udeležbo

Udeležiš se lahko samo celotnega programa, udeležba na posamezni delavnici ali samo individualni obravnavi ni mogoča. V kolikor se odločiš za prijavo, se zavezuješ za sodelovanje v celotnem programu.
 
Število je omejeno na 10 podjetij. Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali 10 kandidatov in jim omogočili udeležbo v mentorskem programu. Odločitev o izboru bomo sporočili 20. avgusta.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.

Kdo je Damir Butkovič?

Damir Butkovič se z digitalnim marketingom ukvarja že več kot 12 let. Samostojno pot je začel z digitalno agencijo v avstralskem Melbournu, kjer je prepričal prve naročnike. Pot ga je preko indonezijskega Balija vodila do Ibize, kjer danes vodi full-service digitalno agencijo Ibiza Digital Agency. Digitalni marketing izvaja za različne naročnike iz celotnega sveta, pri tem pa sledi čim večji učinkovitosti. Njegov zadnji projekt je lastna linija prehranskih dopolnil pod blagovno znamko VITALTEC.

Še nisi član Tovarne podjemov?

Če še nisi med našimi člani in želiš postati, izpolni prijavnico na spodnji povezavi. Po oddani prijavi te bomo kontaktirali in sporočili, kakšne so možnosti za vključitev v inkubator. S prijavo se potrudi, saj je to tvoja vstopnica in prvi stik z nami.

   

Koga vabimo v svoje vrste?

  • Potencialne podjetnike z idejo za razvoj produkta/storitve z globalnim tržnim potencialom.
  • Startup podjetja, ki razvijate/ tržite produkt/storitev z globalnim tržnim potencialom.
  • Scaleup podjetja, ki tržite produkt/storitev z globalnim tržnim potencialom.
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!