OPIS DOGODKA


Kje vas ''žulijo'' davki in računovodstvo v vašem startupu

9 februar 2021, ob 15:00 /online - Zoom
 

Si startup in imaš polno specifičnih vprašanj s področja davkov in računovodstva?
Ne najdeš odgovorov na spletu oziroma pri svoji računovodji?

Od startupov iz skupnosti Start:up Maribor smo zbrali vprašanja, ki jih »žulijo« in na katera ne najdejo odgovora.

Spodaj najdeš nekaj strnjenih tem, če pa tebe »žuli« kaj specifičnega, pa se prijavi na delavnico in nam pošlji svoje vprašanje na info@startupmaribor.si in naša predavateljica ga bo vključila v predavanja in ti na vprašanje odgovorila v sklopu delavnice.

Kaj te bomo naučili?

  • Kako spremljati poslovanje, da ne bo konec leta neprijetnih presenečenj.
  • Kakšna je davčna in računovodska obravnava trgovanja s kriptovalutami in kakšna pri drugih vrstah investiranja.
  • Na kaj morate biti pozorni pri izdajanju računov pri spletnem trgovanju.
  • Kakšne so posebnosti na področju DDV-ja pri prodaji blaga v tujino.
  • Preverili bomo ali vaš izdelek predstavlja nekaj novega in inovativnega in lahko uveljavljate olajšavo za vlaganje v raziskave in razvoj.
  • Kako izbrati ustrezen računovodski servis, na kaj moraš biti pazljiv pri njegovi izbiri in kako uspešno sodelovati z njim.
  • In še mnogo več….

Zakaj se udeležiti?

Na delavnici bomo odgovorili na vsa vprašanja, povezana z davki in računovodstvom. ki jih pošlješ najkasneje do 7.2.2021.
 

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena startup in scaleup podjetnikom, ki so pri svojem poslovanju naleteli na odprta vprašanja s področja davkov in računovodstva.
 

Program

15:00 – 18:00 Kje vas "žulijo" davki in računovodstvo v vašem startupu

Kdo je Simona Horvat?

Delavnico vodi Simona Horvat, Simona je direktorica in lastnica podjetja Evident d.o.o., ki že vrsto let uspešno svetuje na področju računovodstva in davkov. Prav tako je habilitirana v naziv gostujoče strokovnjakinje na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, kjer izvaja predavanja pri predmetu Računalniško podprto knjigovodenje. Med naročniki Simone so mnoga startup podjetja, zato ima veliko neposrednih izkušenj z izzivi finančnega in davčnega poslovanja v zgodnji fazi.

Splošni pogoji prijave

Splošni pogoji prijave Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.
Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Lokacija

Dogodek bo izveden v on-line obliki, preko Zooma. Link do dogodka prejmete na dan dogodka na svoj e-mail naslov. POMEMBNO! Pred udeležbo dogodka si obvezno naložite zadnjo verzijo Zooma in na njem ustvarite račun. Brez tega ne boste mogli dostopati do Zoom učilnice dogodka.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!