OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Napovedi TOP startup investitorjev za 2021

1 december 2020, ob 19:00 /on-line
 
Tvegan kapital poganja industrijo najbolj drznih in v globalni trg usmerjenih zagonskih podjetij. Kakšno je bilo leto 2020, ko se je ustavil praktično cel svet, iz perspektive TOP investitorjev, in kakšne so napovedi za prihodnje leto? Svoje poglede bodo soočili najbolj aktivni slovenski investitorji, tisti, ki upravljajo največje portfelje in, ki so v preteklem obdobju aktivno investirali. 

Tatjana, Julien in Gregor veljajo za top “insajderje” v investitorski sceni in s svojimi lucidnimi, ostrimi in velikokrat neizprosnimi pogledi in mnenji vedno poskrbijo za zanimivo debato. 
 

O čem se bomo pogovarjali?

Če trenutno, ali pa boste v bližnji prihodnosti,  za svojo zagonsko podjetje iskali kapitalski pospešek, potem ne smete zamuditi debate, v kateri bomo govorili o: 
  • dinamiki investicij v 2020,
  • spremembah v vrednotenju podjetij in investicijskem procesu, 
  • prilagoditvi / zaostritvi investicijskih kriterijev,
  • oceni panoge tehnoloških podjetij v 2021, 
  • spremembah, ki so zaznamovale 2020 in ki bodo krojile 2021. 
Odgovarjali pa bomo tudi na tvoja vprašanja, zato jih pripravi.

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen startup podjetnikom, podjetniškim entuziastom in vsem, ki se želite učiti iz zgodb drugih podjetnikov.

Program

19:00 – 20:30 Napovedi TOP startup investitorjev za 2021
   

Kdo je Julien Coustaury?

Julien je podjetnik na področju telekomunikacij ter soustanovitelj ABC Growth VC in Fil Rouge Capital. Za sabo ima že več kot 20 let poslovnih izkušenj na vodilnih položajih, predvsem na področjih proizvodnje in storitev. Delal je v več kot 80 državah, preko ter bil prisoten pri skupaj že 1.7 mrd.€ finančnih transakcij. V začetkih kariere se je veliko ukvarjal s postavitvijo mobilnih omrežij ter ustanovitvijo telekomunikacijskih podjetij. Kot aktiven soustanovitelj je pomagal pri ustanovitvi ABC Acceleratorja ter njihove veje VC sklada ABC Growth. Skupaj, s svojim poslovnim partnerjem, Rogerjem Boltom, sta preko skupnega sklada tveganega kapitala Fil Rouge Capital, vložila že v več kot 40 podjetij v SEE regiji.V zasebnem življenju rad smuča na snegu in vodi, goji olive za olje ter zbira dobra vina.

Kdo je Tatjana Zabasu Mikuž?

Tatjana je partnerka in članica vodstvene ekipe v skladu tveganega kapitala South Central Ventures ter soustanoviteljica prvega slovenskega sklada tveganega kapitala, ki ga upravlja RSG Kapital. V začetku svoje kariere je delovala kot vodja kabineta ministrice za gospodarstvo, kjer je aktivno sodelovala pri oblikovanju in izvajanju programov za spodbujanje podjetništva in dvig konkurenčne sposobnosti slovenskih podjetij. Pot je nadaljevala v svetovalnem podjetju Deloitte, kjer je delovala kot svetovalka na področju poslovnih financ ter vodila projekte skrbnih pregledov podjetij. Ima bogate izkušnje na področju financ ter organizacije in zbiranja finančnih sredstev za startup podjetja. V zadnjih letih deluje kot članica upravnih odborov družb Cognism Ltd., InPlayer Ltd., Customsell Ltd. in Efos, ter prokuristka družbe Citadela.

Kdo je Gregor Rebolj?

IT strokovnjak, podjetnik, poslovni angel in soustanovitelj sklada Silicon Gardens Fund. Gregor Rebolj je svojo podjetniško pot pričel kot soustanovitelj podjetja Klika, ki ga je kot direktor pomagal razviti od 5 do 100 zaposlenih, z več kot 5 milijonov evrov prihodkov. Gregor je Kliko v letu 2012 združil s skupino Sportradar, danes največjim ponudnikom športnih podatkov na svetu. Leta 2014 je soustanovil sklad zasebnega tveganega kapitala Silicon Gardens Fund I. Podjetja, v katera so investirali, so med drugim: Povio, Flaviar, Cleanshelf, Eurosender, PricePilot in Mediately. Trenutno se osredotoča na povezovanje in rast lokalnega ekosistema startupov. Je izvršni direktor investicijskega sklada SGF II, ki so ga ustanovili izkušeni podjetniki, kjer sodeluje s svojimi izkušnjami, mentoriranjem in pomaga z vzpostavljanjem poslovnih povezav podjetnikom v tehnoloških startupih na začetku njihove poti. Poleg tega je ustanovitelj Kyuriosity Huba, kjer ustanoviteljem startupov pomaga graditi podjetje že od faze poslovne ideje naprej.

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. 

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna.

Pridržujemo si pravico, da vse nepopolno izpolnjene prijavnice oziroma tiste z neresničnimi podatki prekličemo brez predhodnega opozorila.
 
Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Lokacija

Dogodek bo izveden on-line, preko Zooma. Povezavo do dogodka prejmete na dan dogodka na svoj prijavni mail.Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!