OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Ena na ena z Jugoslavom Petkovičem

17 november 2020, ob 20:00 /on-line
 
Napovednik za pogovor z Jugoslavom bi lahko začeli v stilu ameriške pogovorne oddaje Davida Lettermana »My Next Guest Needs No Introduction«. Jugoslav je namreč eden najbolj prepoznanih imen slovenske startup in tehnološke scene z impresivno podjetniško zgodovino in zares zanimiv sogovornik.
 

Soustanovitelj, direktor, mentor in investitor

Jugoslav na svoji podjetniški poti nosi številne »klobuke«. Podjetnik od 16. leta, prvo podjetje ustanovil pri 18-ih. Je soustanovitelj podetij Domenca (danes D·labs), Mimovrste (2012 prodano mednarodnemu holdingu), Flaviar in drugih. Je angelski investitor v 21 startup podjetij, ki danes uspešno poslujejo na globalnem trgu (angel.co/yougo). Štiri od njih so že bila prodana. Je tudi mentor mnogim ambicioznim, na globalni trg usmerjenim podjetnikom. Trenutno kot direktor vodi podjetje Flaviar, ki je ekskluzivni klub za ljubitelje alkoholnih pijač. Je tudi v investicijskem odboru sklada Silicijevih vrtičkov II.

90 min podjetniških lekcij, zgodb, nasvetov in receptov, tudi kuharskih

V udobnem večernem klepetu bomo govorili o različnih podjetniških temah in zgodbah, od katerih prav vsaka skriva dragocene podjetniške lekcije, iskrive ideje in nova spoznanja.  Vabimo vas, da nam še pred pogovorom na info@startupmaribor.si sporočite vprašanja in teme, ki želite, da se jih dotaknemo v pogovoru.
 
Čaka nas nepozaben večer v odlični družbi. Vljudno vabljeni.

Program

20:00 – 21:30 Start:up Müsli: Ena na ena z Jugoslavom Petkovičem

   

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna.

Pridržujemo si pravico, da vse nepopolno izpolnjene prijavnice oziroma tiste z neresničnimi podatki prekličemo brez predhodnega opozorila.
 
Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Lokacija

Dogodek bo izveden on-line, preko Zooma. Povezavo do dogodka prejmete na dan dogodka na svoj prijavni mail.Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!