OPIS DOGODKA


Mentalna priprava na pogajanja

12 november 2020, ob 15:00 /on-line / Zoom
 
Se želiš naučiti, kako se mentalno pripraviti na pogajanja in prodajo?  
 
V teh časih nove sedanjosti je v vrhunskem prodajnem procesu mentalna priprava zelo pomembna.
Kot tudi vrhunski športniki povedo, ob doseganju najboljših rezultatov: »Bil sem odlično mentalno pripravljen.«
 
Prodaja je postala prava kombinacija umetnosti, psihologije in poznavanja izdelkov ali storite, ki jih tržimo. Razumevanje delovanja možganov je predpogoj za poznavanje procesov odločanja. Nevroznanost je v zadnjih dveh desetletjih napredovala in ta znanja se uspešno prenašajo tudi v prodajne procese. Kdor ne gre v korak s časom, bo zelo hitro “pokopališče” zgodovine...
 

Kaj se boš naučil?

  • Kakšno je ljubezensko razmerje med limbičnim sistemom in amigdalo (center za strah).
  • Kako obvladovati strah in ga usmerjati, da ostanemo fokusirani, ne glede na okoliščine in tematiko.
  • Prepoznati različnost pri ljudeh in s tem priložnosti za še bolj “oseben” pristop.
  • 5 korakov do sprostitve.
  • Kontrolo in usmerjanje misli.
  • Hipnotične govorne vzorce in “psihološke trike".
Silvester bo odgovarjal tudi na vsa vprašanja, vezana na prodajo. Pripravi jih!

Komu je delavnica namenjena?

Vsem, ki so že okusili prodajo, ki vedo kaj pomeni zavrnitev in na drugi strani uspeh. Tistim, ki si upajo in želijo več kot povprečni prodajalci in želijo biti med top 5% v svoji panogi!

Program

15:00 – 18:00  Mentalna priprava na pogajanja 
   

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.
 
Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Kdo je Silvester Kmetič?

Silvester je podjetnik, poslovni trener, coach in generalni direktor KHD Group Slovenija. K boljšim rezultatom je »popeljal« že številne podjetnike, športnike, politike, mladostnike in posameznike, ki so si želeli doseči nadpovprečno uspešnost. Ne le v rodni Nemčiji, Silvester izvaja treninge tudi v podjetjih in organizacijah v Sloveniji, Avstriji, Švici, Srbiji in na Hrvaškem. Vselej na sproščen in praktičen način.
 
Že 25 let aktivno deluje na področju prodaje in od leta 1992 uspešno razvija svoje podjetje SK Company. Kot oseba z zelo dobro razvitim podjetniškim čutom je leta 2011 ustanovil slovensko podružnico nemškega podjetja z imenom KHD skupina, kjer uspešno deluje kot poslovni trener in coach. V svoji več kot 25 let dolgi karieri je usposobil več kot 5.000 profesionalnih prodajnikov, imel več kot 50.000 osebnih prodajnih sestankov in več kot 300.000 slušateljev na predavanjih.

Lokacija

Dogodek bo izveden on-line, preko Zooma. Povezavo do dogodka prejmete na dan dogodka na svoj prijavni mail.


Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!