OPIS DOGODKA


Google Ads za začetnike

15 oktober 2020, ob 15:00 /on-line
 
Naučite se skrivnosti Google Ads oglaševanja in jih začnite uporabljati takoj!
 
Google AdWords je Googlovo oglaševalsko orodje, v katerem oglaševalci določite ključne besede, ki sprožijo vaše oglase v spletnem iskalniku, ter na način dražbe določate najvišjo vsoto, ki ste jo pripravljeni za to odšteti. Glavni namen je, da se vaši oglasi na Googlu prikazujejo na čim višji poziciji. Še vedno obstajajo skeptiki, ki se sprašujejo, ali Ads-i res tako dobro funkcionirajo, a dejstvo, da nekateri od največjih oglaševalcev v svetovnem merilu za to orodje plačujejo tudi po več deset milijonov dolarjev letno.
 
Google Ads je sistem spletnega oglaševanja. Rečemo lahko, da deluje za vsak tip posla. Ne glede na to, koliko sredstev lahko namenite za oglaševanje lahko prikazujete vaše oglase na Google-u in na njihovem oglaševalskem omrežju. Pomembno je vedeti tudi, da za oglas plačate le, če ljudje nanj kliknejo.

Kaj se boste naučili?

  • Kaj je Google Ads in zakaj je skrajni čas, da se ga naučite uporabljati;
  • Kako vzpostaviti Google Ads račun in kako ga upravljati;
  • Kako ustvariti oglaševalsko akcijo, ki bo pospešila vašo prodajo in vas trdno zasidrala na trg;
  • Kako naredite raziskavo ključnih in negativnih ključnih besed;
  • Kako sestavite besedilo oglasa;
  • Kako merite vašo uspešnost.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem podjetnikom in potencialnim pdjetnikom oz. tistim, ki se v podjetjih ukvarjate z oglaševanjem in še ne znate oglaševati na Googlu, pa bi se želeli tega naučiti. Namenjena je popolnim začetnikom.
 

Program

15:00 – 18:00 Google Ads za začetnike

Kdo je Damir Butkovič?

Damir Butkovič se z digitalnim marketingom ukvarja že več kot 10 let. Samostojno pot je pred več kot desetimi leti začel z digitalno agencijo v avstralskem Melbournu, kjer je prepričal prve naročnike. Pot ga je preko indonezijskega Balija vodila do Ibize, kjer danes vodi full-service digitalno agencijo Ibiza Digital Agency. Digitalni marketing izvaja za različne naročnike iz celotnega sveta. Njegovo vodilo pa je vseskozi učinkovitost. Njegov zadnji projekt je lastna linija spletnih prehranskih dopolnil pod blagovno znamko VITALTEC.

Lokacija

Dogodek bo izveden v on-line obliki, preko Zooma. Link do dogodka prejmete po prijavi na svoj e-mail naslov. POMEMBNO! Pred udeležbo dogodka si obvezno naložite zadnjo verzijo Zooma in na njem ustvarite račun. Brez tega ne boste mogli dostopati do Zoom učilnice dogodka.

Splošni pogoji prijave

Splošni pogoji prijave Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.
 
Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!