OPIS DOGODKA


KAKO BITI V REDU

28 september 2020, ob 18:00 /Vetrinjski dvor
 
V ponedeljek, 28. septembra ob 18. uri te vabimo v Vetrinjski dvor, kjer bomo tradicionalno, a na malo drugačen način kot do sedaj, vstopili v jesen 2020. 

Mnogim je čas, ki ga je, hočemo ali nočemo, zaznamoval covid -19 prinesel veliko skrbi, stresa in vprašanj kako bomo jutri, zato smo se odločili, da medse povabimo Aljošo Bagola, ki bo na duhovit način obravnaval teme, s katerimi se v vsakdanjem življenju soočamo vsi.  

Aljoša je eden najvidnejših predstavnikov slovenskega oglaševanja, razglašen za kreativnega direktorja desetletja in avtor knjižne uspešnice Kako izgoreti. V svojem večkrat nagrajenem predavanju »Kako biti v redu« predstavi vplive sodobnih tehnologiji na naše obnašanje in razkrije zanimive uvide za boljše upravljanje sodobnih družb, odnosov in počutja.
 

Zakaj se udeležiti?

  1. Aljoša ti bo razložil ozadje delovanja mogočnih tehnologij naše dobe in njihovega vpliva na naše počutje.
  2. Predstavil ti bo vzorce delovanja, ki vodijo v neučinkovitost, izčrpanost in izgorelost.
  3. Predstavil ti bo strategije za boljše upravljanje z življenjskim zadovoljstvom in odnosi.
  4. Predal ti bo veliko znanja, na zabaven način. Smeh zagotovljen.

Program

17:30 Sprejem udeležencev in mreženje
18:00 – 19:30 Predavanje Kako biti v redu
19:30 – 21:00 Mreženje udeležencev in partnerjev Tovarne podjemov

 

 

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. Če se ne odjaviš, ti v skladu s Splošnimi pogoji zaračunamo stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Lokacija

Vetrinjski dvor, Vetrinjska ulica 30, Maribor 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!