OPIS DOGODKA


Pripravljalna delavnica za pred-selekcijo P2

18 marec 2015, ob 10:00 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
Eden izmed ključnih izzivov vseh podjetij, še posebej startup-ov je zagotavljanje likvidnih sredstev. Razpis P2 startup-om omogoča pridobitev nepovratnih sredstev v višini 54.000 EUR! V kolikor želite tudi vi izkoristiti priložnost pridobitve nepovratnih zagonskih sredstev se nam pridružite na pripravljalni delavnici! Rok za prijavo v pred-selekcijo razpisa P2 je 20. marec, zato ne odlašajte s prijavo. 

Delavnica je namenjena podjetjem, ki se želite prijaviti na razpis P2A – Spodbuda za zagon inovativnih podjetij, ki jih razpisuje Slovenski podjetniški sklad. Na delavnici boste udeleženci pridobili ključne informacije za pripravo uspešne vloge za proces pred-selekcije.

Program

10.00 – 11.00 |Pozdrav in predstavitev razpisne dokumentacije P2 Slovenskega podjetniškega sklada

Predstavitev vstopnih kriterijev, obrazcev, vsebine vloge, ključnih datumov, obveznosti upravičenca po prejemu subvencije in podajanje koristnih informacij, nasvetov in izkušenj za uspešno prijavo.

11.00 – 15.30 |Individualna svetovanja na temo priprave razpisne dokumentacije (P2, SK 75, SK 200)

Prijava in pogoj za udeležbo

Sodelovanje na delavnici je brezplačno. Prijava je zaradi omejenega števila prostih mest obvezna. Pogoj za udeležbo je izdelan osnutek prijave v pred-selekcijo. V času namenjenemu svetovanju, bomo delali na vašem konkretnem primeru, zato s seboj prinesite prenosni računalnik in osnutek prijave.

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Jure Verhovnik
Tovarna podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru
T: 022294276
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!