OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Kako s projektnim managementom do boljših rezultatov

22 september 2020, ob 19:00 /KID Kibla
 
Želite izvedeti, kako se projektnega managementa lotevajo najuspešnejša startup podjetja?
Kako planirajo, vodijo in na koncu dajejo članom tima povratno informacijo?
Kako komunikacija s stranko in jasno definirani cilji prispevajo k dobremu managementu?

 
Danes je še bolj kot kadarkoli prej delo uspešnih podjetij usmerjeno v projektno delo. To pomeni, da je usmerjenost v rezultate, timsko delo, samostojnost, malo formalnosti in usmerjenost v uporabnike ključ do uspeha. Projektni management je veščina, ki je nujno potrebna za uspeh podjetja.

Projektni management ni stalnica samo v uveljavljenih podjetjih, ampak vedno bolj tudi v startupih. Je proces, ki pripelje idejo, namero ali zamisel do udejanjenja. Predstavlja temelj startup mentalitete, saj iz 0 ustvari 1.

Kako se lotiti projektnega managementa, kako ga voditi na mednarodnem nivoju, kako se razlikuje v večjih in manjših podjetjih in kakšno strukturo projektnega managementa uporabljajo startupi, ki jih bomo gostili na Start:up Müsliju? 
 

Program

19.00 – 20.30 Kako s projektnim managementom do boljših rezultatov

Kdo je Jakob Cvetko?

Jakob je po izobrazbi software engineer. Svojo karierno pot je začel kot programer pri Slovenskih startupih Loyal.Hit, Fika in Poberi.me. Zadnjih 5 let se pa ukvarja z vodenjem projektov in grajenjem remote ekip. Projekte vodi kot project manager in product owner, večinoma gre za startupe iz Silicijeve doline, kot so Skip Scooters, ROOM Phoneboots, Plume Wifi in Flexport Logistics.

Kot projektni vodja vodi projekte po agilnih metodah, menegira pričakovanja strank in povezuje remote ekipe. Skrbi za to, da ekipe nimajo blockerjev, da se držijo plana dela in dostavijo produkt v planiranem času.

Kdo je dr. Mateja Verlič Brunčič?

Mateja je skozi vodenje projektov in produktov v podjetjih Zemanta, Kendu in Equaleyes pridobivala najrazličnejše izkušnje iz start-up sveta ter agencijskega dela, kjer ni izzivov na področju projektnega vodenja in planiranja nikoli zmanjkalo. Trenutno je IT direktorica v podjetju GenePlanet, kjer pridno uporablja svoje izkušnje in nabira nove. 

   

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. 

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Lokacija

OPOZORILO! 

Dogodek ne bo izveden v fizični obliki, ampak samo on-line. Povezavo do dogodka prejmete na prijavni mail, nekaj ur pred začetkom dogodka. Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!