OPIS DOGODKA


Start:up Maribor Founders Meetup September 20'

25 september 2020, ob 14:00 /MP Zone
 
Pogovor z nekom, ki je v podobnem položaju kot ti sam, vedno dobro dene in prinese olajšanje, da nisi edini, ki si zastavlja določena vprašanja. Nisi edini, ki tako razmišlja in nisi edini, ki mu trenutne dileme ne dajo spati. Na naših srečanjih se ustanovitelji družijo z namenom izmenjave izkušenj in poslovnega povezovanja. Veselijo se uspehov in iščejo rešitve za nastale izzive. Rojevajo se nove ideje in poslovne priložnosti.

Tudi septembra nadaljujemo športno, zato bomo ob mreženju zaigrali tudi nogomet. 

Naš gostitelj bo Tadej Glavač

Tokrat bo za podjetniški uvod poskrbel Tadej, ki je razvil inteligentne športne nogavice, kakršnih do sedaj na našem trgu še ni bilo moč zaslediti. Nogavica tako profesionalnim kot rekreativnim športnikom med športno aktivnostjo zagotavlja udobje in kakovost, jim varuje stopala ter izboljša njihove športne aktivnosti. Danes nogavice uporabljajo že številni slovenski športni asi, prodajajo pa se tudi že v tujini.
 
Tadej pa ni samo inovativni podjetnik, pred časom je pričel snemati tudi svoj podcast, kjer se pogovarja z različnimi šprtnimi strokovnjaki in profesionalnimi športniki. Nam pa je všeč tudi zato, ker ima podcast dobrodelno noto, in sicer s pomočjo donatorjev v okviru programa »Botrstvo v Sloveniji«, pomaga uresničevati sanje mladim športnikom, ki z velikim srcem sanjajo o skromnih ciljih.

Zakaj se udeležiti?

  • Priložnost za mreženje, nove ideje, povezave.
  • Skozi druženje s kolegi delite izkušnje, izzive.
  • Priložnost za nove poslovne priložnosti in odgovore na aktualne izzive

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen ustanoviteljem startup in scaleup podjetij, ki so člani kluba Start:up Maribor Founders

Program

15:00 - 18:00 Start:up Maribor Founders Meetup September

Prijava 

Udeležba na srečanju je brezplačna, prijava je obvezna. Prijaviš se na natasa.rus@tovarnapodjemov.org.

Lokacija

Tovarna podjemov, ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor, 1. nadstropje

Vabljeni v Klub Start:up Maribor Founders

Ste ustanovitelj startup* podjetja?

Vabljeni, da se pridružite našemu Klubu Startup Maribor Founders. Izpolnite OBRAZEC, s katerim preverimo vašo prijavo in vam pošljemo potrdilo o članstvu. Članstvo v klubu je brezplačno.
 

V Klub se lahko včlanijo podjetniki iz Maribora, kot tudi podjetniki iz drugih okolij, ki se želijo povezovati in aktivirati v okviru mariborske startup skupnosti. Člani Tovarne podjemov so avtomatsko tudi člani kluba.
 
Vabljeni, da se nam pridružite na naslednjih srečanjih, kjer se boste obdali in povezali s podobno mislečimi kolegi, ki se pri rasti svojega startupa soočajo s podobnimi izzivi.

*Kaj je startup podjetje?
Je tim posameznikov v okviru obstoječega ali novega podjetja, ki razvija inovativno rešitev s potencialom hitre globalne rasti, pri tem pa člani tima spanec, počitek in ostale cenjene reči postavijo za nekaj časa na stranski tir, da bi se dotaknili neba in uresničili svoje sanje.   
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!