OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Pridobivanje strank na digitalnih kanalih

8 september 2020, ob 19:00 /KID Kibla
 
Te zanima, kako hitreje in učinkoviteje obiskovalce svoje spletne strani/trgovine pretvoriti v kupce? Kje najti potencialne kupce, kako zastaviti svoj marketinški lijak in kako s pomočjo medijskih kanalov, kot so LinkedIn, WhatsApp, TikTok in WeChat do vedno novih in zainteresiranih potencialnih kupcev?

Konkurenca na spletu je huda. Kupci so preplavljeni z različnimi vsebinami – tako z oglasi kot uporabno vsebino. Vi kot podjetje pa imate na voljo kup orodij za komunikacijo, ne veste pa, katero je najbolj primerno za vaš posel in kako v polnosti izkoristiti posamezno orodje. Se sprašuješ, kako izstopati med to množico in na pravilen način nagovoriti svoje potencialne kupce?

Pridi na Start:up Müsli, kjer bomo s tremi gosti odkrivali skrivnosti uspeha v digitalnem svetu in ti s praktičnimi nasveti pomagali do boljše prodaje. Tako v B2B kot tudi v B2C segmentu.

Prodaja se ne zgodi po naključju. Zanjo sta potrebni velika mera strukturiranosti in premišljenosti. Naj takšna postane tudi vaša!

Kaj se boš naučil?

Spoznal boš:
  • korake, ki bodo vaš spletni marketing spremenili v prodajni superstroj,
  • trike in nasvete za učinkovito iskanje kupcev na spletu,
  • orodja, s katerim bo proces iskanja in dostopa do kupcev avtomatiziran in super učinkovit,
  • kako se razlikuje prodajni pristop, v kolikor nagovarjate pravne ali fizične osebe,
  • na kaj morate paziti iz vidika uredbe GDPR, ko nagovarjate svoje kupce. 

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen startup podjetnikom, podjetniškim entuziastom in vsem, ki se želite učiti iz zgodb drugih podjetnikov ter povečati prodajo.

Program

19.00 – 20.30 Pridobivanje strank na digitalnih kanalih
   

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.
 

Kdo je Miroslav Ekart?

Miroslav Ekart je soustanovitelj podjetja DATAINFO.SI, ki razvija celovito on-line back office rešitev za pooblaščene osebe za varstvo podatkov in podjetja. V letih 2016 in 2017 je delal za švedsko multinacionalko BISNODE kot direktor podjetja v Srbiji, kjer je aktivno »prodajal« osebne podatke (SaaS rešitve) in pripravljal podjetje na uvedbo GDPR. Vodil je že več startup projektov: KB Prvo penzisko društvo Skopje, ki ima danes preko 500 mio EUR sredstev in 200.000 strank, Garant penzijsko društvo Beograd, ki ima danes preko 50 mio EUR sredstev in 50.0000 strank, razširitev dejavnosti Prve pokojninske družbe v zavarovalništvo - Prva osebna zavarovalnica. V vodstvu zavarovalnic je deloval preko 10 let.

Kdo je Rok Matjaž?

Rok Matjaž je izkušen podjetnik in nepogrešljiv del ekipe 4FUN d.o.o., ki razvija aplikacijo Printee. Z rešitvijo Printee mimogrede z nekaj kliki naročiš tisk fotografij ali izdelaš fotoknjigo kar s pametnega telefona. Aplikacija je v Sloveniji vse bolj priljubljena, podjetje pa mesečno zabeleži več kot 1.000 naročil.

Kdo je Igor Panjan?

Igor Panjan je direktor podjetja Sales-Helper.agency, kjer mednarodnim podjetjem z 11 milijardami EUR letnega prometa pomaga odpirati nove tržne kanale. Največ energije vlaga v razumevanje novih medijskih kanalov, ki so hkrati chat platforme, kot so LinkedIn, TikTok, WhatsApp, WeChat.  Poslovna pot ga je vodila skozi življenje in smrt podjetja Datafy.it, ki je kot prvo slovenski startup prejel investicijo s strani EBAN (European Business Angels Network) in Slovenskega Podjetniškega Sklada, pa vse do novega podjetja, ki je nastalo na podlagi preteklih izkušenj. Igor uživa, ko iz ideje zgradi podjetje in iz 0 EUR prodaje v enem letu pripelje 150 novih strank. Njegov moto je: "Show me the money!"

Poglobljeno o avtomatizaciji prodaje na LinkedInu

Pred Start:up Müslijem te čaka 3-urna delavnica z Igorjem Panjanom, ki ti bo približal avtomatizacijo prodajnega procesa na LinkedInu, te spoznal z orodji, načini komunikacije, nasveti ter pastmi, kako postati SALES NINJA na največjem poslovnem omrežju na svetu. Klikni tukaj in preveri vsebino delavnice.

Lokacija

KID Kibla, Ulica kneza Koclja 9, Maribor
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!