OPIS DOGODKA


Mreženje inkubirancev Tovarne podjemov

26 avgust 2020, ob 09:00 /Tovarna podjemov
 
Imaš inovativno poslovno idejo in želiš izkoristiti prednosti okolja inkubatorja, ki lahko da pospešek realizaciji tvoje ideje? Ali pa si že naše inkubirano podjetje in bi želel spoznati še druga podjetja, se z njimi poslovno povezati ali pa le izmenjati izzive in mnenja?

Pridi na mreženjski dogodek k nam na podjetniški inkubator Tovarna podjemov in spoznaj, kaj lahko pridobiš z delom v za startupe najbolj spodbudnem okolju. Na Tovarni smo tesno povezani z univerzo in številnimi podjetji, tako na domačem, kot tudi tujem parketu, strokovnjaki, investitorji in drugimi akterji startup ekosistema. Za mlada zagonska podjetja so taka povezovanja ključna in veseli bomo, če bomo lahko pomagali prav vam.

Podjetniško povezovanje ter sodelovanje je z uspehom podjetja tesno povezano. To je še toliko bolj pomembno v zgodnjih fazah, ko startup potrebuje največ podpore. Z vključevanjem podjetnikov in podjetij v mrežo, postajajo podjetja močnejša in konkurenčnejša. Takšno je lahko tudi vaše.

V inkubatorju se s startupi pripravljamo na različne razpise, podjetjem omogočamo svetovanje na področju oblikovanju poslovnega modela, določanje ciljne publike, prodaje, marketinga, financ, rešujemo pravne izzive,…  Pri nas boste na pravem mestu, če vam je pomembno, da ste hitro obveščeni o najbolj relevantnih informacijah za vas.

Direktor Tovarne podjemov Matej Rus in vodji projektov Urban Lapajne ter Nataša Rus vam bodo predstavili načrte za Inkubator 2.0. V prihodnjih mesecih gremo namreč v temeljito obnovo, da bo delo in sodelovanje še učinkovitejše, okolje pa za vas še bolj vzpodbudno. Prav tako boste spoznali, kaj prinaša članstvo v našem inkubatorju in kako je biti del inkubatorja.

Zakaj se udeležiti?

  • Priložnost učenja od kolegov - izmenjevanja izkušenj, kontaktov.
  • Priložnost tkanja novih poslovnih povezav - pridobi nove poslovne partnerje ali sodelavce.
  • Priložnost za razvoj novih idej in produktov - več glav več ve in včasih lahko en pogovor pomembno spremeni smer razvoja produkta, storitve, poslovanja.
  • Priložnost, da postaneš del hitro rastoče mariborske startup skupnosti - obdaj se z enakomislečimi ljudmi, ki te bodo pri podjetniških podvigih močno podprli.

Program

9:00 – 10:30 Mreženje inkubirancev Tovarne podjemov

Prijava

Svoje mesto na dogodku si zagotoviš s prijavo na natasa.rus@tovarna podjemov.org. Za prijavo nam posreduj naslednje podatke: ime, priimek, ime podjetja (če ga že imate), email in telefon.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!