OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Kako do investicije v zahtevnih časih, kot so danes

17 junij 2020, ob 19:00 /on-line
 

Koronakriza je med drugim potrdila, da se da investicijo pridobiti tudi v težavnih časih, kot smo jim priča sedaj. Če te zanima, kateri viri denarja za tvoj startup so na voljo danes in bodo na voljo v naslednjih 6 mesecih, če želiš spoznati izkušnjo evropskega investitorja na trgu tveganega kapitala in slišati nasvete iz prve roke o tem, kako do investicije v zahtevnih pogojih, potem se tokratnega Start:up Müslija preprosto moraš udeležiti. Od dveh podjetnikov iz prve roke izveš tudi, kako je koronakriza vplivala na pridobivanje njunih investicij in kako sta uspela s pomočjo razpisa SI-SK Slovenskega podjetniškega sklada lažje prepričati tudi zasebnega investitorja.
 
Namignemo pa ti tudi, da je že naslednja priložnost za prijavo na razpis SI-SK za pridobitev soinvesticije Sklada in zasebnega investitorja že 30. junija 2020.
 

Klemen Furlan in Giro Car Share

Klemen Furlan je izkušeni podjetnik, ki sicer izhaja iz finančne panoge. Med drugim je ustanovil podjetji Finančni trgi in Skladko co, zadnje leto in pol od ustanovitve pa je izvršni direktor podjetja Giro Car Share, inovativnega softverskega podjetja na področju trajnostne mobilnosti, ki razvija visokotehnološke rešitve za skupno rabo vozil, e-koles in e-skirojev. S pomočjo razpisa SI-SK je Giro Car Share prav v času koronakrize prejel skupno investicijo zasebnega investitorja in Slovenskega podjetniškega sklada.
 

Gregor Humar in SmartCargo

Gregor Humar je ustanovitelj in direktor podjetja SmartCargo, ki želi z ekipo izkušenih strokovnjakov ponuditi rešitev za zastarele tehnologije, na katerih temeljijo logistični procesi sicer milijardne industrije. SmartCargo odpravlja neučinkovitost in stres vpletenih v logistične postopke, uporabnikom pa prihrani veliko časa in denarja. Prednost ekipe je poglobljeno poznavanje logističnega procesa, vključno z vsemi njegovimi izzivi in težavami. Tudi ekipa SmartCargo je prejela soinvesticijo SI-SK Slovenskega podjetniškega sklada in zasebnega investitorja.
 

Paulo Andrez in Green Swan

Paulo Andrez je mednarodno priznani strokovnjak za inoviranje in razvoj ter rast posla in zmanjševanje tveganja. Paulo je tudi izkušeni angelski investitor, zadnje leto in pol pa je tudi predsednik Toys R Us Iberia Holdings, ki v Španiji in na Portugalskem obvladuje 60 trgovin s 1300 zaposlenimi. Med njegovimi 11 investicijami so uspešna startup in scaleup podjetja, leta 2012 pa je prejel tudi nagrado za najboljšega evropskega angelskega investitorja, ko je eno od njegovih portfeljskih podjetij že v prvem letu poslovanja ustvarilo za 25 milijonov evrov prometa.
 

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen startup podjetnikom, podjetniškim entuziastom in vsem, ki se želite učiti iz zgodb drugih podjetnikov.

Program*

19:00 – 20:30 Kako do investicije v zahtevnih časih, kot so danes

 
Dogodek je brezplačen, prijave so obvezne.

* Opomba: Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Lokacija

Dogodek bo potekal online preko Zooma - povezavo dobite po prijavi na dogodek.


 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!