OPIS DOGODKA


Novosti Facebook oglaševanja

16 junij 2020, ob 13:00 /on-line
 
Pravila igre se spreminjajo! Facebookov algoritem deluje še bolj natančno, od vas pa ne zahteva več toliko tehničnega znanja kot doslej. Če ste se v preteklem letu "ubijali" z nastavitvijo oglasov, testiranjem in optimizacijo kampanj, to ne bo več tak problem!

Dobra novica je, da bo od sedaj naprej to bolj enostavno! 

Da boste na njih pripravljeni, smo za vas pripravili delavnico, na kateri vas bomo seznanili z vsemi spremembami na oglaševalski platformi Facebook in vas naučili, kako po novem nastaviti oglase, da boste dosegali želene rezultate.

Kaj se boš naučil?

  • Kaj je vloga oglaševalca?
  • Kako se lotiti oglaševanja na strateški način in kako določiti strategijo oglaševanja?
  • Različne vrste kampanj ter ciljev, ki so jim namenjene.
  • 5 lastnosti dobre Facebook kampanje.
  • Kako nastaviti Campain Budget Optimization?

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki se ukvarjate s Facebook oglaševanjem in razumete njegova nova pravila. Namenjena je startup podjetnikom, ki sami upravljajo s Facebook profili in želijo s pridobljenim znanjem nastavljati Facebook oglase po novih pravilih, prav tako pa pridobiti kreativne ideje, kako se lotiti Facebook oglaševanja.

Ker se bomo na delavnici pogovarjali tudi o nekaterih osnovah Facebook oglaševanja, delavnica ni namenjena profesionalnim Social Media Managerjem.

   

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavili, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Program

13:00 – 16:00 Novosti Facebook oglaševanja / Damir Butkovič
 

Kdo je Damir Butkovič?

Damir Butkovič se z digitalnim marketingom ukvarja že več kot 10 let. Samostojno pot je pred več kot desetimi leti začel z digitalno agencijo v avstralskem Melbournu, kjer je prepričal prve naročnike. Pot ga je preko indonezijskega Balija vodila do Ibize, kjer danes vodi full-service digitalno agencijo Ibiza Digital Agency. Digitalni marketing izvaja za različne naročnike iz celotnega sveta. Njegovo vodilo pa je vseskozi učinkovitost. Njegov zadnji projekt je lastna linija spletnih prehranskih dopolnil pod blagovno znamko VITALTEC.

Lokacija

Zoom link do dogodka dobite po prijavi na svoj e-mail naslov. POMEMBNO! Pred udeležbo dogodka si obvezno naložite zadnjo verzijo Zooma in na njem ustvarite račun. Brez tega ne boste mogli dostopati do Zoom učilnice dogodka. 

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!