OPIS DOGODKA


Moč poslovnega nastopa, v živo in on-line

19 junij 2020, ob 10:00 /on-line
 
Delavnica za vse, ki želite končno obvladati svojo tremo in uspešno poslovno nastopati pred različno velikimi skupinami ljudmi.

Imate tudi vi težave, ko je treba nastopiti pred poslovnimi partnerji, zaposlenimi, sodelavci, strankami, udeleženci predavanja, seminarja, delavnice, celo on-line ...?

Želite obvladati veščine nastopanja, poznati načine premagovanja treme in dobre priprave na nastop?

Prijavite se na delavnico z Anito Mlakar, kjer boste osvojili prav to znanje: kako suvereno in prepričljivo komunicirati, na kaj morate paziti pri nastopu, kako se nanj pripraviti in obvladovati tremo. Poglobili se bomo tudi v vsebino poslovnega nastopa in pregledali osnove priprave dobrega teksta ter dobre prezentacije.

Zakaj se udeležiti?

Naučili se boste:
  1. kako pripraviti dober poslovni nastop,
  2. katera sredstva prepričevanja uporabiti,
  3. zakaj pripovedovati zgodbe,
  4. pravila nastopanja,
  5. skrivnosti dobrega govorca,
  6. kako nagovoriti vse tipe poslušalcev,
  7. kako obvladati strah in tremo,
  8. strategije dobre prezentacije,
  9. na kaj pazimo pri on-line nastopu in kako se naj pripraviti.

Skozi praktično vajo nastopa bomo skupaj ugotavljali, kje so vaše prednosti in morebitne slabosti ter kako izboljšati vaš nastop.

Program

Prijavite se na enega izmed spodnjih terminov. Prvo delavnico bomo izvedli v naših prostorih na Tovarni podjemov, drugo pa preko Zooma. Delavnica traja 3 ure

 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Kdo je Anita Mlakar?

Anita Mlakar pravi, da svoje zgodbe ne bi menjala za nič na svetu, kajti prav prehojena pot ji je pomagala, da lahko danes bolje služi ljudem. Je predavateljica in svetovalka za odnose z javnostmi ter javnega nastopanja. Je odgovorna urednica revije Destinacija, avtorica člankov na temo odnosov in komunikacije z javnostmi in moderatorka javnih prireditev.

Ima dvajsetletne izkušnje v novinarskih in uredniških vodah na televiziji, na radiu in v tiskanih medijih. In prav kot urednica je začela razmišljati, kje so največje pomankljivosti in napake v komunikaciji PR-ovcev, ko želijo pritegniti pozornost medijev. Danes govori in širi znanje o celotnem mozaiku odnosov z javnostmi in dokazuje, da je PR veliko več kot le odnos z mediji. Predvsem pa uživa v vlogi mame, obožuje šport, dobre prijateljske debate in verjame v srčen odnos do ljudi in živali.

Lokacija

Zoom link do dogodka dobite po prijavi na svoj e-mail naslov. POMEMBNO! Pred udeležbo dogodka si obvezno naložite zadnjo verzijo Zooma in na njem ustvarite račun. Brez tega ne boste mogli dostopati do Zoom učilnice dogodka. Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!