OPIS DOGODKA


ABC poslovnega modela

30 januar 2020, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 
Delavnica je prva v seriji pripravljalnih delavnic za prijavo na razpis P2 Slovenskega podjetniškega sklada in osnova za dobro delo na prihodnjih delavnicah.
 
Na delavnici se boste podrobneje seznanili s metodologijo oblikovanja poslovnega modela, ki predstavlja temelj načrtovanja inovativnih produktov in storitev in na kateri tudi temelji prijavna dokumentacija za predselekcijo Start:up Slovenija in razpis P2.
 
Predavatelj vas bo popeljal skozi gradnike, izzive in nasvete za testiranje ter uvedbo novih ali optimizacijo obstoječih poslovnih modelov. Predstavil vam bo, kako to počnejo najboljši, in vas seznanil s primeri najuspešnejših globalnih podjetij.

Zakaj se udeležiti?

Metodologiji »Lean startup« in »Business model Generation«, ki ju boste spoznali na delavnici, predstavljata glavni »orodji« podjetnikov pri načrtovanju in uvajanju novih inovativnih izdelkov na trg.
 
Brez poznavanja omenjenih metodologij in procesa, boste manj učinkoviti in posledično bo možnost vašega uspeha na trgu mnogo manjša! Ne gre pa seveda zanemariti, da sta omenjeni metodologiji osnovna »abeceda« prijave na razpis P2.

Prijava

30.1.2020
                 

Kdo je Sašo Jakljevič?

Sašo je v preteklih letih deloval kot Produktni vodja in razvijal svoje veščine preverjanja poslovnih idej v podjetju D.Labs. Nato pa je ustanovil svoje podjetje in se osredotočil na izboljševanje podjetniškega potenciala v osebah kot tudi podjetniških ekipah. Z izkušnjami v računalništvu ter osebnim znanjem psihologije in motivacije pomaga in svetuje podjetnikom v semenski fazi okoli tem poslovne strategije, uporabniške izkušnje in prodaje. Kot mentor je že svetoval podjetjem, kot so RSLabs, Microbium IDL Logistika in Optiweb.

Program

14:45 - 15:00 Prihod in registracija udeležencev
15:00 - 18:00 ABC poslovnega modela

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropjePrijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!