OPIS DOGODKA


Izkoristi priložnosti za startup podjetja

11 december 2019, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 

Imaš do pet let staro podjetje ali si tik pred odprtjem in iščeš finančna sredstva, s katerimi bi zaposlil nove ljudi, vstopil na trg in svoj produkt približal kupcem?
Iščeš poslovni prostor in bi rad postal del epicentra mariborske startup skupnosti?

Podjetništvo je skok v neznano in pogosto se zgodi, da brcneš v temo. Vedno znova so pred teboj novi izzivi, informacije, ki jih potrebuješ za njihovo razrešitev, pa razdrobljene… Kot podjetniški inkubator ti nudimo veliko tega, kar potrebuješ za poslovni uspeh – tako mentorsko podporo v različnih fazah tvojega podjetja, kot tudi pomoč pri pridobivanju finančnih sredstev (skozi razpise, prav tako podjetja povezujemo z investitorji).

Brez financ ne gre…

Saj veš, vse se začne in konča pri financah, če pa želiš biti pri njihovem pridobivanju uspešen, moraš poznati kak trik ali dva. Denarja, namenjenega rasti podjetjem, je več kot kadarkoli doslej. Boš pustil, da ga počrpajo drugi?

Pridi na delavnico, kjer boš izvedel, kateri finančni produkti so ti na voljo – tako javni kot zasebni – in kateri ti bo voljo kmalu po novem letu. Pomagali ti bomo prepoznati produkte, najbolj primerne za tvoj startup, in kaj lahko pridobiš z našo mentorsko podporo v procesu pridobivanja finančnih sredstev. V 15 letih smo pomagali že veliko podjetjem, pomagamo lahko tudi tebi!

Na voljo imamo polno opremljene pisarne. Jo potrebuješ?

Pri nas na Tovarni sta se v tem trenutku sprostili dve pisarni, ki čakata na svežo podjetniško energijo. 6-mesečna brezplačna uporaba bo zagotovo sprostila tvojo denarnico in vsaj malo ublažila tvoje stroške, ki jih ob zagonu podjetja ni malo… Da, imamo tudi hiter širokopasovni internet… Na hodniku ali v prostorih za druženje, boš lahko srečal svoje somišljenike, ali pa nekoga, ki ti bo predstavil drug pogled na tvojo rešitev.V družbi enako mislečih, motiviranih in izkušenih ljudi boš zagotovo hitreje dosegal svoje cilje. Deljenje izkušenj in znanj je neprecenljivo, saj te lahko obvaruje pred marsikatero bolečo situacijo. Zato dobrodošel v našo startup skupnost, ki se je v zadnjih 5 letih močno okrepila. Prav tako pa izkoristi priložnost vključitve v Founders Club, neprecenljiv podporni steber pri gradnji vsakega startup podjetja.Prvi korak je, da se prijaviš na delavnico, kjer boš o vsem povedanem dobil več informacij.

Zakaj se udeležiti?

Spoznal boš:
  • Kateri javni in zasebni viri financiranja podjetja so ti na voljo.
  • Kateri so prihajajoči razpisi, s katerimi lahko pridobiš nepovratna sredstva za zagon startupa in nadalje ugodna posojila ali investicije za vstop na domače in tuja tržišča.
  • Kakšno mentorsko podporo lahko pridobiš v procesu pridobivanja finančnih sredstev.
  • Kako ti lahko pomagamo pri oblikovanju poslovnega modela, vstopu na trg in promociji, povezovanju s korporacijami, vstopu na globalne trge.
  • Kako pridobiti pravico do brezplačne uporabe pisarne v inkubatorju Tovarna podjemov.
  • Kako te lahko povežemo in aktivno vključimo v našo rastočo startup skupnost.

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen vsem, ki ste tik pred ustanovitvijo (novega) podjetja ali pa ste v podjetniških vodah šele kratek čas in razvijate inovativne produkte, storitve oz. poslovne modele.

Program

15:00 – 16:30 Predstavitev priložnosti za startup podjetja 

 

 

Lokacija

Tovarna podjemov, ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor 


Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!