OPIS DOGODKA


S povezovanjem do novih poslovnih priložnosti

10 december 2019, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 

 Startupi in vsi z novimi poslovnimi idejami: POZOR!

10. decembra ob 15. uri, te vabimo, da se nam pridružiš na Tovarni podjemov, na mreženjskem dogodku, ki je namenjen prenosu znanja med starejšimi, obstoječimi in startup podjetji ter tistimi, ki imate podjetniško idejo in želite čim prej pristopiti k realizaciji.
 
Izkušeni podjetniški mački vam bodo predajali svoje znanje, izkušnje in povezave, ter vam s tem morda prihranili katero napačno odločitev na vaši poslovni poti.

Krajšemu programu v katerem boš spoznali trike in nasvete za mreženje, bo sledil voden speed dating  prisotnih udeležencev.

Kdo bo z nami?


Teodor Štimec je ustanovitelj spletne trgovine Optics Trade. Njegova ekipa vodi več kot 10 blogov, ustvarila je že več kot 500 blog postov. Na njihovem YouTube kanalu, ki ima več kot 7.000 naročnikov, je več tisoč videoposnetkov, ki imajo več kot 9 milijonov ogledov. Teodor se že od nekdaj udejstvuje na več področjih, zato ga je pot zaradi navdušenosti nad spletom po končanem doktorskem študiju na fakulteti za strojništvo zanesla v spletni marketing. Ker je odprt novim idejam, od njega nikoli ne boste dobili odgovora 'ne'. Da bi bil na tekočem s sodobnimi trendi v spletnem marketingu, se na tem področju nenehno izobražuje. Pridobljeno znanje, oplemeniteno z lastnimi idejami, uporablja pri razvoju spletne trgovine, nesebično pa ga deli tudi z ostalimi. Zagotovo bo pravi sogovornik v kolikor vzpostavljate ali vodite spletno trgovino, vas zanimajo sodobni prijemi digitalnega marketinga pri spletni prodaji, zaradi številnih izkušenj, pa ga lahko zagotovo vprašate tudi za mnenje o vašem poslovnem modelu in še kaj.  

Niko Klanšek je eden najuspešnejših Kickstarter podjetnikov, ki je svojo podjetniško pot že skoraj pred 20 pred leti začel v ZDA, kamor je sprva prišel zaradi košarke. Uspešno je prodal že dve svoji podjetji, danes pa se ukvarja predvsem s svetovanjem obetavnim blockchain podjetjem prek svojega investicijskega in konzultantskega podjetja Hashmark, ki je pomagalo več kot 40-im crowdfunding projektom dobiti več kot $3M investicij. Sodeloval je že pri več kot 40-ih uspešnih Kickstarter kampanjah. Najbolj je poznan po produktih FlyKly - najprej mu je s pametnim električnim kolesom Smart wheel uspelo pridobiti dobrih 700 tisoč dolarjev, dve leti kasneje pa s pametnim električnim skirojem Smart Ped dobrih 385 tisoč dolarjev. Niko je ognjenik znanj in izkušenj za startup podjetja, zato vam lahko odgovori na številna vprašanja, zagotovo pa je prvi, na katerega se boste obrnili, če razmišljate o Kickstarterju ali drugih oblikah crowdfundinga.  
 
Kot član košarkaške ekipe Union Olimpija je pomagal osvojiti 19 zlatih medalj, postal srednje-šolski svetovni prvak in igral v mladinski košarkaški reprezentanci Slovenije.

Marko Borko je soustanovitelj podjetja Borgla, ki je razvilo posodo vse-v-enem za domačo pripravo kefirja z imenom Kefirko. Ekipa je izpeljala dve uspešni kampanji na Kickstarterju. S Kefirko Cheese Maker-jem jim je uspelo kar 10 krat preseči zadani cilj. Poslujejo že v več državah po svetu, med drugim v Avstraliji, Angliji, Franciji, Španiji, Portugalski, Sloveniji. Vprašate ga lahko vse kar vas zanima v zvezi s zagonom in izvedbo uspešne Kikstarter kampanje, kako uspešno osvajati tuja tržišča in kako vzpostaviti delujočo mrežo distributerjev

Matej Kline je direktor Permakulturnega inštituta Maribor, katerega poslanstvo je osveščati javnost o uničevalnih posledicah konvencionalne pridelave hrane ter izobraziti ljudi o trajnostnem ravnanju z naravo. Matej je strokovnjak na področju permakulture in trajnostnih praks. Je pa tudi zelo iskan strokovnjak iz področja postavljanja prodajnih procesov in prodajnih lijakov. Iz praktičnih izkušenj vam lahko pove, kako se prodajni lijak uporablja v praksi. Poln znanja, izkušenj in idej. Vodja, ki okrog sebe združuje in povezuje strokovnjake različnih disciplin in osebe, ki so pripravljeni s svojim časom prispevati k spremembam v družbi in naravi. V okviru inštituta izvaja številne delavnice in izobraževanja, za zdravja željne redno dostavlja Zabojčke zdravja in nudi storitev načrtovanja in svetovanja za vzpostavitev sistema trajnostnega načina pridelave hrane.

Miroslav Ekart je soustanovitelj podjetja Datainfo, ki nudi celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov. Po izobrazbi je univerzitetni diplomirani pravnik, za njim pa je že več dela na vodilnih mestih v zavarovalništvu. Sodeluje s tretjo največjo slovensko zavarovalnico Adriatic Slovenica. Bil je direktor Bisnode Srbija, le-ta je del švedske skupine Bisnode, ki velja za enega največjih evropskih upravljavcev osebnih podatkov. Poleg prava ima veliko izkušenj iz vodenja prodaje in marketinga, pokrival pa je tudi vodenje IT projektov. Odgovori vam lahko na vsa vprašanja, ki se vam porajajo glede GDPR-ja. 

Luka Topolovec  je soustanovitelj in direktor slovensko-angleškega startupa Drugi vid, oziroma 
Equaleyes Solutions, ki deluje v Londonu in Mariboru. Je eden vidnejših slovenskih startup podjetnikov in mentorjev ter je aktiven član mariborske startup skupnosti s kombinacijo inženirskih in vodstvenih oziroma managerskih znanj, veščin ter izkušenj. Skupaj z ekipo Equaleyes Solutions je svoje podjetje do prepoznavnosti doma in v tujini pripeljal tudi z odmevnimi zmagami na najuglednejših programerskih maratonih oziroma hekatonih, kot so TechCrunch Disrupt (dve zmagi zapored, leta 2015 in 2016) in Droidcon Hackathon.

Njegove mentorske kapacitete obsegajo vse ravni produktnega, projektnega in poslovnega razvoja, odnosov s strankami, sodelavci in uporabniki, vključno s programiranjem na platformah Android in iOS, produktnimi predstavitvami ter neposrednimi marketinškimi aktivnostmi.
 

Zakaj se prijaviti?

  • Priložnost, da se učiš iz izkušenj tvojih predhodnikov
  • Priložnost, da stkeš nove poslovne povezave
  • Priložnost, da dobiš nove ideje za razvoj svojega biznisa
  • Priložnost, da postaneš del hitro rastoče mariborske startup skupnosti

Program

15:00 - 16:00 – Taktike in triki uspešnega poslovnega mreženja 
16:00 – 18:001:1 Speedating udeležencev in vabljenih uspešnih podjetnikov
18:00 – 20:00 – Mreženje udeležencev

 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje


 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!