OPIS DOGODKA


Prodaja, prodaja, prodaja

21 november 2019, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 
Več kot 25 let prodajnih izkušenj v zgolj 3 urah! Delavnica, namenjena vsem, ki želite dvigniti prodajo in iščete odgovore na svoje prodajne izzive - pripravite jih, delavnica bo namreč slonela na vaših primerih.

Veliko podjetnikov se iz meseca v mesec sprašuje, ali bodo imeli dovolj naročil prihodnji mesec. Veliko jih za dvig prodaje uporablja metode zniževanja cen in oblikovanje akcij, ki pa vedno ne pritegnejo pravih kupcev. Ste med njimi?
 
Dobra novica je, da se spretnosti prodaje lahko naučiš. Kot dober prodajalec se ne rodiš. Tak postaneš z uporabo določenih tehnik in veliko vaje. Predvsem pa je pomembno učenje iz lastnih napak.
 
Če želiš povečati prodajo in se znebiti strahu pred tem, kakšno bo stanje na bančnem računu prihodnji mesec, pridi na delavnico s Silvestrom Kmetičem, ki je usposobil že več kot 5.000 profesionalnih prodajnikov, imel več kot 50.000 osebnih prodajnih sestankov in več kot 300.000 slušateljev na raznih predavanjih.
 
V kratkem času in s konkretnimi tehnikami te bo pripeljal do boljših rezultatov v prodaji. Izpopolni svoje prodajne spretnosti in izkoristi potencial, ki ga nosiš v sebi. Pridruži se peščici najboljših prodajalcev in ne ponavljaj napak drugih.
 
Prodaje se marsikdo boji, pa ni potrebno, da je tako. Silvester v njej uživa. Zelo verjetno tudi zaradi tega, ker je že zdavnaj odkril, katere so najpopularnejše zmote v prodaji in pogajanjih, ki jih prodajalci nenehno uporabljajo. Tudi zelo izkušeni mački, ki so na sceni prisotni že mnogo let.

Svetovalnica za prodajo

Kateri so tvoji največji izzivi, vezani na prodajo? Kje se običajno zatakne in zakaj se nakup ne zaključi? Delavnica bo namenjena predvsem tebi in tvojim izzivom, zato si zdaj vzemi čas, analiziraj svoj prodajni proces in pripravi vprašanja, da boš iz delavnice odnesel konkretne informacije in napotke, ki ti bodo pomagali dvigniti prodajo. 

Na delavnici boš spoznal tudi Silvestrove praktične primere prodaje, ki jih je nabiral v svoji 25-letni karieri, tako na nivoju B2B, kot tudi na B2C. Pod drobnogled bomo dali še prodajni pogovor z najbolj zahtevnimi potencialnimi kupci.

Kaj se boš naučil?

Na delavnici boš spoznal:
  • najbolj pogoste zmote v prodaji in pogajanjih, ki jih prodajalci nenehno počnejo,
  • konkretne tehnike, s katerimi boš prodal več,
  • kako se lotiti prodaje najbolj zahtevnim potencialnim kupcem,
  • trike, nasvete in napake pri prodaji zahtevnim kupcem,
  • praktične primere iz 25 let izkušenj v B2B in B2C prodaji. 

Dobil boš pa tudi odgovore na vsa svoja vprašanja, vezana na prodajo. Pripravi jih!

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki želite:
  • postati odlični prodajalci in povečati prodajne številke podjetja,
  • se izogniti pogostim napakam, ki jih počne večina prodajalcev,
  • dobiti odgovore na svoje izzive v prodaji,
  • začeti uživati v prodaji,
  • se ustrezno pripraviti na prodajo tudi najbolj zahtevnim potencialnim kupcem. 

Program

15:00 - 18:00  Prodaja, prodaja, prodaja / Silvester Kmetič

   

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Kdo je Silvester Kmetič?

Silvester je podjetnik, poslovni trener, coach in generalni direktor KHD Group Slovenija. K boljšim rezultatom je »popeljal« že številne podjetnike, športnike, politike, mladostnike in posameznike, ki so si želeli doseči nadpovprečno uspešnost. Ne le v rodni Nemčiji, Silvester izvaja treninge tudi v podjetjih in organizacijah v Sloveniji, Avstriji, Švici, Srbiji in na Hrvaškem. Vselej na sproščen in praktičen način.
 
Že 25 let aktivno deluje na področju prodaje in od leta 1992 uspešno razvija svoje podjetje SK Company. Kot oseba z zelo dobro razvitim podjetniškim čutom je leta 2011 ustanovil slovensko podružnico nemškega podjetja z imenom KHD skupina, kjer uspešno deluje kot poslovni trener in coach. V svoji več kot 25 let dolgi karieri je usposobil več kot 5.000 profesionalnih prodajnikov, imel več kot 50.000 osebnih prodajnih sestankov in več kot 300.000 slušateljev na predavanjih.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.


Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Karmen Trs
Tovarna podjemov, Podjetniški inkubator UM
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!